Η κόρη του Τέρενς Κουίκ, εξακολουθεί να βλέπει στα όνειρά της τον Αλέξη;

Η κόρη του Τέρενς Κουίκ, εξακολουθεί να βλέπει στα όνειρά της τον Αλέξη;

Ο Κώστας Καίσαρης κατανοεί την αγωνία του Τέρενς Κουίκ και διερωτάται. Τι θα απογίνει αυτός ο άνθρωπος στα 72 του χρόνια, αν ο Σύριζα χάσει τις εκλογές;

ΗΤΑΝ όλοι εκεί. Στην επίσημη πρώτη της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ. Τη Δευτέρα το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής. Σύντροφοι και συναγωνιστές. Η ταπεινή και καταφρονεμένη Ρένα Δούρου. Ο επαναστάτης Γιώργος Πάντζας. Ο γλεντζές Στέφανος Τζουμάκας. Η χαμηλοβλεπούσα Μαριλίζα Ξενογιασαννακοπούλου. Ενωμένοι στον αγώνα κατά της επάρατης Δεξιάς. Κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη που έρχεται σαν οδοστρωτήρας για να ισοπεδώσει τα εργασιακά δικαιώματα. Να πάρει πίσω όσα έδωσαν απλόχερα, ο αμετανόητος κομμουνιστής Κατρούγκαλος και η ερίτιμος Έφη Αχτσιόγλου.

ΗΤΑΝ όλοι εκεί. Με πρώτο και καλύτερο τον Τέρενς Σπένσερ Κουίκ. Το Καραμανλόπαιδο, όπως αυτοαποκαλείται. Ο υπουργός των πέντε ηπείρων και των επτά θαλασσών. Αυτός που έκανε τη διαδρομή Αζερμπαϊτζάν- Ζιμπάμπουε, Κυψέλη-Παγκράτι. Ο οποίος Τέρενς θα πρέπει να πούμε, δεν περιορίστηκε στις συνήθεις σαχλαμάρες των σέλφι. Πότε με τον Παππά, πότε με το δίδυμο των ευρωβουλευτών Κουντουρά- Κούλογλου. Προέβη μέσω tweet σε μία ιδιαίτερα σημαντική παρέμβαση. Που θα πρέπει να πούμε, τάραξε τα νερά. Άλλο είναι να μιλάει οποιοσδήποτε κι άλλο ένα πολιτικό μέγεθος του βεληνεκούς του Τέρενς.

ΑΝΕΒΑΣΕ λοιπόν μία φωτογραφία του Αλέξη κι επεσήμανε: «Ο Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της εναρκτήριας εκδήλωσης του προεκλογικού αγώνα, που θα πρέπει να έχει όραμα την καλύτερη Ελλάδα του αύριο και όχι την επιστροφή στο παρελθόν της πτωχευμένης πατρίδας. ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ» (σ.σ. τα κεφαλαία δικά του).

ΚΑΙ θα πρέπει να πούμε ότι έχει απόλυτο δίκιο. Σε ότι αφορά την πάρτη του. Εκατό-μηδέν. Γεννηθείς το 1947 ο Τέρενς Σπένσερ, βρίσκεται στην ηλικία, των μεταξύ ογδόντα και θανάτου. Κι αυτό είναι το λιγότερο. Σε σχέση με τα χρέη με τα οποία βαρύνεται. Σύμφωνα λοιπόν με την τελευταία δήλωση πόθεν έσχες, ο 72χρονος Τέρενς είχε πάνω από το κεφάλι του. Οφειλή 863.034 ευρώ από τραπεζικά δάνεια. Χρέος 273.658 στην εφορία. Υπόλοιπο 7.497 στο Λογαριασμό αλληλοβοηθείας βουλευτών.

ΟΛΟ και κάποια ρύθμιση θα έχει κάνει, όλο και κάτι θα έχει πληρώσει, τα λεφτά όμως είναι πολλά. Γι αυτό και βλέπεις τον Τέρενς σ’ αυτή την ηλικία, να φέρνει βόλτα τον πλανήτη με μία βαλίτσα στο χέρι. Από το Μαλάουι μέχρι το Πεκίνο. Με την ημερήσια εκτός έδρας αποζημίωση στα 150 γιούρο, μάζευε κι ας είν’ και ρόγες. Τι θα κάνει αυτός ο άνθρωπος, έτσι και χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές; Τον έχει σκεφτεί κανένας; Πράγματι κρέμεται η ζωή του από μια κλωστή. Να μπει στις 120 δόσεις; Μια κουβέντα είναι αυτή. Με τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα η αρχική οφειλή αυξάνεται κατά 50%. Τα διακόσια τόσα χιλιάρικα γίνονται τετρακόσια. Και θα πληρώνει μέχρι τα 82 του; Χρέη κοντά στο ένα εκατομμύριο; Και με τι έσοδα;

Ο ΙΔΙΟΣ δεν το βάζει κάτω. «Αν επιστρέψω στη δουλειά μου, κάποιοι δε θα περάσουν καλά». Παλιά καραβάνα ο Τέρενς. Στην ΕΡΤ στην εποχή της επαναστάσεως της 21ης Απριλίου. Έπαιρνε συνεντεύξεις από τον Παττακό. Η δημοσιογραφία όμως σήμερα έχει πεθάνει. Τρέχοντας φεύγουνε οι δημοσιογράφοι. Και κατεβαίνουνε για βουλευτές. Μπας και βγούνε και ξελασπώσουνε. Να γυρίσει πίσω σ’ αυτή την ηλικία ο Τέρενς να κάνει τι; Να λέει τις ειδήσεις στο κανάλι του Καρατζαφέρη; Με τρεις κι εξήντα; Η κατάσταση είναι πράγματι δραματική. Αν υπάρχει ένας λόγος να ψηφίσεις σ’ αυτές, τις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ είναι για τον Τέρενς. Αποφασίζεις για τη ζωή του. Αν έρθει ο Κυριάκος, το κρίμα στο λαιμό σου.

ΔΕΝ τελειώσαμε όμως. Είναι και η κόρη του Τέρενς. Η Τερέζα. Η οποία είχε εμφανιστεί στη ποιοτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2nightshow. Όπου έκανε την εξής σημαντική, συνταρακτική μπορείς να πεις, αποκάλυψη: «Βλέπω συχνά τον Τσίπρα στα όνειρά μου. Δε νομίζω ότι είμαι η μοναδική. Σίγουρα τον βλέπει ο κόσμος στα όνειρά του». Δεδομένου ότι έκτοτε έχει περάσει ενάμισης χρόνος, η αγωνία είναι έκδηλη. Εξακολουθεί να βλέπει η Τερέζα Κουίκ τον Αλέξη στα όνειρά της; Κι αν τον βλέπει, πως τον βλέπει; Γελαστό; Χαρούμενο; Αισιόδοξο; Η μήπως στεναχωρημένο από τη μπούφλα των ευρωεκλογών; Η Τατιάνα Στεφανίδου τι κάθεται; Γιατί δεν την φωνάζει στην εκπομπή της;

Στη μουσική επιλογή Ana Belen- Ay Carmela

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ