Ολοι (πρέπει) να πωλούνται

Ολοι (πρέπει) να πωλούνται

Η ΑΕΚ πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και στις πωλήσεις και να αφήσει πίσω της όλα όσα την… κρατούν κολλημένη.

Επρεπε να έρθει ο Μιγκέλ Καρντόσο στην ΑΕΚ για να δουν το ποδόσφαιρο με διαφορετικά μάτια. Πιο σύγχρονα βρε. Το ποδόσφαιρο άλλαξε. Το ποδόσφαιρο του Δημητριάδη, του κυρ Σάββα, του Κούδα και του Χατζηπαναγή τελείωσε.

Πάνε τα παλιά που ξέραμε. Εδώ και χρόνια στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός το πράττει με συνέπεια. Βγάζει, αναδεικνύει, πουλάει, έρχονται λεφτά. Άσχετα με το αγωνιστικό και τις επιτυχίες.

Έτσι έγινε πλέον το ποδόσφαιρο. Έτσι πρέπει να βαδίζει και η ΑΕΚ πια. Ο ΠΑΟΚ δειλά-δειλά το κάνει με κάποιες πωλήσεις. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη πια να δημιουργήσει υπεραξίες. Τρανό παράδειγμα ο Μπάρκας. Δεν νοείται να μην πουληθεί αυτό το παιδί.

Πήρε Πρωτάθλημα, πήγε σε συνεχόμενους τελικούς και ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ και ας έχασε, στην Εθνική είναι ο Νο1 και αν δεν ήταν το ανέκδοτο-Αναστασιάδης θα ήταν βασικός και με την Αρμενία.

Είναι 25 στα 26 του. Ιδανική στιγμή για την πώληση. Να πάρει η ΑΕΚ 8 εκατ. ευρώ και να πει γεια σας. Ή να πάρει 5-6 και να κρατήσει και ένα ποσοστό γιατί ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει.

Και όλα αυτά με μια επένδυση από τον Ατρόμητο, στα 600.000 ευρώ. Να πάνε να φιλήσουν τα χέρια του Σουίτσα που χτύπησε… καμπανάκι και τον πήραν.

Και συνεχίζω. Μπακασέτας-Μάνταλος. Έφτασαν στο ταβάνι τους; Aν ναι, να δουλέψουν με τους μάνατζερ τους προτάσεις και τι παίζει στο εξωτερικό. Τι μπορεί να έρθει, πόσα χρήματα μπορεί να πάρει ο Δικέφαλος. Και αν συμφέρει να πωληθούν.

Το ίδιο ακόμη και για τον Γαλανόπουλο, τον Σιμόες τον Μπακάκη που είναι δύο παιδιά που δεν… τρελαθήκαμε από το ταλέντο τους, αλλά βγάζουν άλλα στοιχεία. Που στο εξωτερικό τα αγοράζουν.

Ακόμη και με τον Λαμπρόπουλό η ΑΕΚ έκανε λάθος και έπρεπε να δουλέψει την πώληση του. Η ΑΕΚ πρέπει να ακολουθήσει το ποδόσφαιρο. Τις επιταγές της αγοράς. Διότι το ποδόσφαιρο θα την αφήσει πίσω της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ