Ολυμπιακός : Με αγωνία περιμένουν τις μεταγραφές

Ολυμπιακός : Με αγωνία περιμένουν τις μεταγραφές

Δεν έχουν μόνο οι οπαδοί του Ολυμπιακού αγωνία για το πώς θα ενισχυθεί η ομάδα τους. Έχουν και οι βασικοί αντίπαλοι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Εννοείται πως η άμεση προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό είναι να κάνει το 6Χ6 στο πρωτάθλημα κερδίζοντας την Κυριακή τον ΠΑΣ και παραμένοντας στη χειρότερη των περιπτώσεων για αυτόν στο -1 από την κορυφή και την ΑΕΚ.

Με την ολοκλήρωση ενός πρώτου γύρου που είχε μπελάδες, απώλειες, γκρίνιες, αλλαγή προπονητή, απομάκρυνση παικτών και που εν πάση περιπτώσει αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα των Πειραιωτών. Με έναν ολόκληρο γύρο να απομένει και με τον Λεμονή να έχει βρει πλέον τον κορμό που θέλει το ζητούμενο είναι κατά πόσο θα μπορέσει η ομάδα μέσα στον Ιανουάριο να ενισχυθεί με παίκτες που και ξέρουν και μπορούν. Ακόμη καλύτερα με παίκτες που θα γνωρίζουν που έρχονται και τι πρέπει άμεσα να κάνουν.

Γνωστά αρκετά από τα ονόματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό (Μιραλάς, Βέλλιος, Τοροσίδης, Γιαννιώτης κ.λ.π.) χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλοι στόχοι. Υπάρχουν και μάλιστα επιλογές καλές που μπορούν να φέρουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ.

Το θέμα είναι να γίνουν οι κινήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, να έρθουν παίκτες που θα μπουν και θα κουμπώσουν στα κενά και θα φέρουν γρήγορα το κάτι παραπάνω για τον Λεμονή και τον Ολυμπιακό.

Είναι λογικό να υπάρχει αγωνία αλλά και προσμονή στον κόσμο του Ολυμπιακού για τις κινήσεις που θα κάνει η διοίκηση. Για ένα πρωτάθλημα που θέλει να κατακτήσει, και αν τα καταφέρει θα είναι το πιο γλυκό.

Η αγωνία όμως δεν υπάρχει μόνο στον κόσμο του Ολυμπιακού. Υπάρχει και στους βασικούς αντιπάλους του Ολυμπιακού.

Αυτοί περιμένουν να δουν πως θα κινηθεί ο μόνιμος πρωταθλητής στις μεταγραφές. Αυτοί «σκοτεινιάζουν» όταν διαβάζουν πως πλησιάζει ο Μιραλάς, αυτοί χαμογελούν όταν ακούνε πως είναι πολύ δύσκολο του Βέλγου. Και φέρνω παράδειγμα τον Κέβιν Μιραλάς γιατί, μέχρι τώρα, είναι το πιο βαρύ όνομα που παίζει στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού.

Και σαφέστατα, παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν, είναι και ο παίκτης που μόνο με τον ερχομό του θα… έπαιρνε πόντους από τους άλλους και θα τους έδινε στον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό βεβαίως έχουν φροντίσει να ξεκαθαρίσουν την δεδομένη δυσκολία της υπόθεσης και καλά κάνουν. Αν άλλωστε στην πορεία αυτά τα προβλήματα ξεπεραστούν θα τους πει κανείς τίποτα γιατί έφεραν τον Μιραλάς;

Και αν δεν ξεπεραστούν, υπάρχουν σαφέστατα πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να έρθουν τον Ιανουάριο και να κάνουν την διαφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ