Η εμπιστοσύνη του Ολυμπιακού και η συνεργασία Μαρτίνς – Μοντέστο

Η εμπιστοσύνη του Ολυμπιακού και η συνεργασία Μαρτίνς – Μοντέστο

Οι ερυθρόλευκοι προχωρούν με τις επιλογές του Μοντέστο από την Γαλλία δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ. Μεγάλη υπόθεση για την πορεία των μεταγραφών η καλή συνεργασία του Γάλλου με τον Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» τον μεταγραφικό του σχεδιασμό έχοντας εστιάσει στην παρούσα φάση στην απόκτηση επιθετικού και στόπερ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται και με άλλες περιπτώσεις. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι ερυθρόλευκοι δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε ότι αφορά το σκάουτινγκ.

Το ψάξιμο δεν σταματά ποτέ από τους πειραιώτες και σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η επικείμενη μεταγραφή του νεαρού μπακ της Αζαξιό Φοντέ.

Οι ερυθρόλευκοι δείχνουν πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στις επιλογές του Φρανσουά Μοντέστο και καλά κάνουν από την στιγμή που υπάρχουν τα παραδείγματα του Σισέ και του Μαντί Καμαρά.

Έχει δείξει ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού πως οι επιλογές του από την Γαλλία είναι εξαιρετικές με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Σισέ και τον Καμαρά και οι ιθύνοντες της ομάδας του λιμανιού έχουν πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον Μοντέστο.

Ο Γάλλος παρακολουθεί από κοντά και την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, όχι μόνο το Σαμπιονά κι αυτό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για να βρει παίκτη σε νεαρή ηλικία, ο οποίος θα μπορεί να κάνει την διαφορά και θα έχει προοπτικές εξέλιξης.

Έχει όμως ιδιαίτερη σημασία να σταθούμε και στην συνεργασία που έχει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς με τον Φρανσουά Μοντέστο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και φάνηκε από το περσινό καλοκαίρι πως υπάρχει καλή συνεργασία.

Είναι πολύ σημαντικό για τις μεταγραφικές επιλογές μιας ομάδας να υπάρχει πεδίο συνεννόησης του προπονητή με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Μαρτίνς έχει μια καλή συνεργασία με τον Μοντέστο, όπως άλλωστε έχει και με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι στις κουβέντες που έχει κάνει ο Μαρτίνς με τον Μοντέστο για μεταγραφές αλλά και για άλλα θέματα, διακρίνει κάποιος την αμοιβαία εμπιστοσύνη κι αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν περνά απαρατήρητο.

Είναι ένα στοιχείο που βοηθά την σωστή λειτουργία μιας ομάδας και βοηθά στην λήψη αποφάσεων για την μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ. Είναι λοιπόν πολύ μεγάλη υπόθεση που ο Μαρτίνς έχει καλή συνεργασία με τον Μοντέστο αλλά και με τον Καρεμπέ.

Κι αυτή η καλή συνεργασία στηρίζεται στην εμπιστοσύνη που υπάρχει, μια εμπιστοσύνη που «χτίστηκε» καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς βλέποντας ο ένας την δουλειά του άλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ