ΑΕΚ : Από σπόντα, κέρδη

ΑΕΚ : Από σπόντα, κέρδη

Ο Τάσος Μπακασέτας πήγε στην Τουρκία για να βρει τον εαυτό του, έφερε χρήματα στην ΑΕΚ και όλοι, μα όλοι, χαμογελούν.

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι από τα πιο συμπαθή παιδιά. Θα δώσει και την ψυχή του στον αγωνιστικό χορτάρι. Και ας ξέρει ότι έχει αδυναμίες, ότι τον τράβηξαν στα άκρα και όχι εκεί που μπορεί να δώσει περισσότερα.

Τρία χρόνια έτσι ήταν στα μάτια μου. Δεν έπαιξε ποτέ στη θέση του και εκεί που τον έβαζαν δεν κατάφερε να προσαρμοστεί. Μια κατάσταση… ταλαιπωρίας για τον ίδιο που είχε χάσει τον εαυτό του. Δεν ήταν ο Μπακασέτας που είχε κάνει τη διαφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι το 2016. Τότε με τον Πανιώνιο του Ουζουνίδη. Τώρα για να παίξει στην ΑΕΚ, την ομάδα της καρδιάς του έκανε και τον χαμάλη.

Και ήρθε η κρίσιμη ημέρα που το πλάνο του Μιγκέλ Καρντόσο για τη νέα ΑΕΚ δεν έχει… Μπακασέτα στα βασικά πλάνα. Τον έχει ως λύση μπακ απ. Πάγκο και βλέπουμε. Εκεί πήρε το θάρρος που έψαχνε ώστε το ενδιαφέρον από εξωτερικό να το δει με ανοιχτά μάτια, να το ακούσει με ανοιχτά αυτιά. Θα μπορούσαν μέχρι και τον Γενάρη να τον πάρουν ελεύθερο.

Τώρα φέρνει στην ΑΕΚ 800.000 ευρώ και τους δίνει την ευκαιρία μαζί με την απαλλαγή του συμβολαίου του, περίπου 400.000 ευρώ, να πάνε στην αγορά με 1.2 εκατ. ευρώ για να πάρουν 1-2 σούπερ παίκτες.

Από σπόντα κέρδη. Και για τον ίδιο που θα παίξει κάπου μακριά από την ΑΕΚ που πιεζόταν συναισθηματικά και έχανε αγωνιστικά και για την ΑΕΚ που πήρε χρήματα από ένα παιδί που τόσα χρόνια δεν μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Και τώρα που θα πήγαινε ένα βήμα πίσω στις επιλογές, φέρνει χρήματα για να φύγει. Και μακάρι να πάει καλά.

Διότι η Ελλάδα πάσχει από μεσοεπιθετικούς και επιθετικούς που απειλούν και έχουν αίσθηση που παίζουν. Το είδαμε το μαρτύριο με Ιταλία και Αρμενία. Από αυτή την μεταγραφή πρέπει να χαμογελούν ΑΕΚ, Μπακασέτας και Εθνική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ