Ν’ αποδεχθεί τα συντομότερο ο κόσμος την κατάσταση

Ν’ αποδεχθεί τα συντομότερο ο κόσμος την κατάσταση

Φίλοι του Παναθηναϊκού εξέφρασαν στα social media την αντίθεσή τους στην περίπτωση του Φετφατζίδη. Αλλά δυστυχώς η ομάδα δεν μπορεί να φέρει παίκτες που κοστίζουν αρκετά.

Η πλειονότητα των οπαδών του Παναθηναϊκού εκφράζεται αρνητικά για την περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη.

Αυτό τουλάχιστον, δείχνουν οι άτυπες… δημοσκοπήσεις των social media. Σε άλλους δεν αρέσει ως ποδοσφαιριστής, σε άλλους επειδή πέρασε από τον αιώνιο αντίπαλο.

Σε γενικές γραμμές εκτιμούν ότι δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό που ονειρεύονται ένας παίκτης που έδιωξε ο Ολυμπιακός και ο οποίος δεν κατάφερε να σταθεροποιηθεί και στον Άρη. Αυτή είναι μία πραγματικότητα. Η άλλη είναι ότι ο Φετφατζίδης διαθέσει κάποια στοιχεία, που δεν αφήνουν αδιάφορο τον Γιώργο Δώνη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει θετική γνώμη για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή. Ο Φετφατζίδης έχει καλό αριστερό πόδι, ξέρει να κρατάει τη μπάλα, είναι ικανός στο ένας εναντίον ενός κι έχει καλά χτυπήματα στημένων, κάτι που θέλουν οι «πράσινοι» από τους νεοαποκτηθέντες.

Το σίγουρο είναι ότι ο Φετφατζίδης δεν βρίσκεται στην κορυφή της πράσινης λίστας για τη θέση του εξτρέμ. Βρίσκεται, όμως κι αν δεν προχωρήσουν κάποιες άλλες υποθέσεις, τότε θα ανέβει στην ιεραρχία και σαφώς μπορεί να γίνει… ο γάμος. Οι απαιτήσεις του, άλλωστε, από τη στιγμή που έχει πτωτική πορεία στην καριέρα του, δεν μπορεί να είναι και ιδιαίτερα υψηλές, ώστε να μην τις αντέχει το «τριφύλλι». Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, όπως και να έχει, πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αυτή είναι η κατάσταση.

Ο Φετφατζίδης αν έρθει ως εναλλακτική λύση, για να δώσει βάθος στο ρόστερ, ενδεχομένως να μην ενοχλήσει την πλειονότητα των οπαδών του Παναθηναϊκού, αλλά μία μικρή μερίδα. Αλλά δεν περισσεύουν τώρα χρήματα για να έρθει ένας βασικός εξτρέμ και να έρθει και ο Έλληνας ακραίος. Το ίδιο για παράδειγμα, διακρίνω για τον Κατελάρη.

Αν ο Παναθηναϊκός πάρει έναν ξένο… Κουρμπέλη και φέρει και τον 23χρονο διεθνή Κύπριο ως μία επιπλέον λύση (εκτός κι από ένα οκτάρι που δεδομένα θα αποκτηθεί), λίγοι θα έδιναν σημασία. Αλλά βλέποντας ότι ο Κατελάρης μπορεί να είναι ο ένας από τους δύο χαφ, τη στιγμή που δεν έχει το βιογραφικό για να ενθουσιάσει απογοητεύονται.

Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει πολλά πράγματα. Ούτε να είναι φουλ απαισιόδοξος. Μεταγραφές θα γίνουν. Η ομάδα θα ενισχυθεί. Πόσο θα ανέβει το επίπεδο, θα αποδειχθεί στον αγωνιστικό χώρο. Ό,τι κι αν πιστεύει ο καθένας για τον Φετφατζίδη, τον Κατελάρη ή όποιον άλλον έρθει.

Το πιθανότερο είναι με κανέναν παίκτη να μην πετάξουν από τη χαρά τους οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Αλλά ας κάνουν υπομονή να τους δουν στο γήπεδο. Δεν θα βοηθήσει σε τίποτα η γκρίνια στα social media. Να ήταν σε θέση η ομάδα να φέρει Μπεργκ, Ζέκα, Μολέντο και να μην το έπραττε να το καταλάβω. Αλλά δεν μπορεί. Τα στάνταρ είναι άλλα. Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν όλοι, τόσο το καλύτερο. Σαφώς δεν υπάρχει, άλλη υπομονή, όμως, είναι ο μοναδικός δρόμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ