Το βόλεϊ του Βιεϊρίνια και φέτος στις οθόνες σας

Το βόλεϊ του Βιεϊρίνια και φέτος στις οθόνες σας

Ο Βαγγέλης Γραμμένος έκανε όσα... έπρεπε και ο Βίτορ Μέλο Περέιρα που ξεφτίλισε το ελληνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσει κοντά μας

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα συνεχίζει στην θέση του. Εκεί που τα έκανε… μαντάρα πέρυσι. Στον τελικό του Κυπέλλου με τις παρανομίες του και τις αλλαγές στο… σκοτάδι πλαϊνών, βοηθών VAR κλπ.

Φτάσαμε στο σημείο να αποφασίζουν άλλοι για πέναλτι στον τελικό από αυτούς που ορίστηκαν, φτάσαμε στο σημείο να γίνεται μετάδοση με άλλα ονόματα επόπτη κλπ από την πραγματικότητα και ο Περέιρα παραμένει στην θέση του. Ναι συνεχίζει.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος και οι «αυλικοί» του Ιβάν Σαββίδη δεν τον πέρασαν καν από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. «Θα πληρώνεσαι κύριε από εκεί, αλλά η πλειοψηφία της ΕΕ δεν θα σε θέλει» του είπαν και προχωράμε. Ακόμη μια ομορφιά του «δικού μας» Γραμμένου.

Αν πήγαινε σε ψηφοφορία ο Περέιρα δεν θα έμενε. Αντιθέτως έμεινε και με τον ίδιο παχυλό μισθό. «Καλή δουλειά έκανε», θα εκτίμησαν κάποιοι. Αυτοί οι κάποιοι που έφτασαν στον σημείο να γίνουν ότι κατηγορούσαν, ότι έφτυναν, ότι είχαν ως αντίπαλο. Τελικά μάλλον το ζήλευαν και στην πρώτη ευκαιρία έγιναν ίδιοι. Ίδιοι όμως.

Έτσι, ο Μέλο θα παίρνει την 300αρα στην τσέπη και θα συνεχίσει το έργο. Όπως και ο Βιεϊρίνια θα συνεχίσει το βόλεϊ. Μια χαρά άθλημα είναι και αυτό, μην το υποτιμούμε. Την νοημοσύνη μας όμως μην υποτιμούν. Έχει ο καιρός γυρίσματα.

ΥΓ: Ο Γραμμένος είναι έκπτωτος πια. Πρέπει να είναι έκπτωτος. Από το ζήτημα της Εθνικής ομάδας και μόνο. Κάτι που αφορά όλους μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ