Φτιάχνοντας την ομάδα της κορυφής

Φτιάχνοντας την ομάδα της κορυφής

Η ικανοποίηση του Μαρτίνς για Σεμέδο. Το γεμάτο ρόστερ και μεγάλες μεταγραφές όπως ο Βαλμπουενά. Η παραμονή των μεγάλων αστεριών, η απόκτηση νεαρών παικτών και βέβαια το γεμάτο Καραϊσκάκη. Η κίνηση για σέντερ φορ με το βλέμμα στην κορυφή

Ο Ολυμπιακός είναι με το πόδι στο «γκάζι» σε ότι αφορά την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει σημαντικές κινήσεις και τελευταία εικόνα στο μεταγραφικό «κάδρο» είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός αναμένεται την Δευτέρα στην χώρα μας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ομάδα του λιμανιού. Μια εξέλιξη που ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον προπονητή των πειραιωτών, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς επέμεινε πολύ για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για κάθε προπονητή να έχει στην διάθεση του παίκτες που αυτός θεωρεί ιδανικούς για την εφαρμογή του πλάνου του και ο Μαρτίνς είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τις κινήσεις που έχουν γίνει γιατί πρόκειται για δικές του επιλογές.

Είναι ξεκάθαρο πως οι κινήσεις που κάνουν οι ερυθρόλευκοι έχουν συγκεκριμένη στόχευση, την επιστροφή στην κορυφή. Και είναι προφανές βλέποντας μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων πως ο Ολυμπιακός φτιάχνει μια ομάδα κορυφής.

Δημιουργεί μια ομάδα που θα μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη έχοντας ένα γεμάτο ρόστερ, κατ’ απαίτηση του προπονητή του καθώς οι ανάγκες τη νέα σεζόν θα είναι μεγαλύτερες.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν κάνει καλές μεταγραφές έμπειρων παικτών όπως ο Βαλμπουενά και ο Σουντανί.

Πήρε νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες που έχουν δείξει ωραία πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως είναι ο Μπρούνο, ο Ντουρμισάι και ο Κάιπερς.

Κράτησε τους ηγέτες του με νέα συμβόλαια και είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τον Ολυμπιακό η παραμονή του Σα και του Φορτούνη.

Και δεν σταματούν εδώ οι ερυθρόλευκοι. Προχωρούν για την απόκτηση σέντερ φορ, του βασικού τους επιθετικού τη νέα χρονιά και ο Μαρτίνς είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με την διοίκηση του Ολυμπιακού και για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Η ομάδα του λιμανιού θα κοντραριστεί σ’ έναν ακριβώς μήνα με την Βικτόρια Πλζεν στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν χωρά αμφιβολία πως έχουν γίνει σε σωστό χρόνο οι κινήσεις που χρειάζονταν για να πετύχει ο Ολυμπιακός τον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κι επειδή αναφερθήκαμε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα πρέπει εδώ να σημειωθεί η εντυπωσιακή στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού στην ομάδα. Οι πειραιώτες αναμένεται τις επόμενες μέρες να ξεπεράσουν τις 20.000 διαρκείας και προχωρούν για την υλοποίηση νέου ρεκόρ.

Το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο κι αυτή είναι επίσης μια πολύ σημαντική παράμετρος στην προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός φτιάχνει την ομάδα της κορυφής σύμφωνα με τις επιθυμίες του προπονητή του και προχωρά στην διαμόρφωση ενός πλήρους ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και το κυριότερο, μέσα σε σωστά χρονικά πλαίσια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ