Να τελειώνει το παραμυθάκι τους

Να τελειώνει το παραμυθάκι τους

Η ΕΠΟ του Γραμμένου πρέπει να τελειώσει κάπου εδώ και πρέπει να αλλάξει συνολικά το ποδόσφαιρο σελίδα.

Η ΕΠΟ με αυτό το καθεστώς πάει για διάλυση. Οφείλει να πάει σε διάλυση. Η ΕΠΟ του Γραμμένου, του… «δικού μας» με εντολή Ιβάν, δεν έχει προσφέρει τίποτε απολύτως. Δυστυχώς σε κομβικά ζητήματα είναι απούσα η διοίκηση του και μάλιστα σε κορυφαία ζητήματα δεν παίρνει αποφάσεις και κρύβεται. Άβουλος άνθρωπος στην κορυφαία θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένα η Εθνική ομάδα που έφτασε στο σημείο να ξεφτιλίζεται με τον Αγγελο στον πάγκο και τις γραφικές δηλώσεις του και αναγκάζει ποδοσφαιριστές που παίζουν στο εξωτερικού και τιμούν την χώρα να τσαλακώνονται.

Δεύτερον η FIFA-UEFA επέβαλλαν στην Ελληνική Ομοσπονδία να χρυσοπληρώνει ξανά τον Περέιρα, τον άνθρωπο που δεν θέλει να δίνει λόγο και ακόμη δεν έχει δώσει μια πειστική εξήγηση για τις παράνομες αποφάσεις του στον τελικού οι οποίες διέσυραν το ελληνικό ποδόσφαιρο παγκοσμίως.

Τα έχουμε ξαναπεί. Για το χάλι του τελικού, ένας δεν ενδιαφέρεται. Για το χάλι του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένας δεν ενδιαφέρθηκε. Ο ΠΑΟΚ. Γιατί έτσι ξέρει ότι παραμένει ισχυρός, αν και σύντομα αναμένονται εξελίξεις που θα φέρουν αλλαγές.

Η ΑΕΚ δικαίως έχασε τα πάντα πέρυσι, δικαίως ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ κατά κράτος, αλλά δεν θα μείνει να κοιτά και αυτό το χάλι. Διασύρεται το προϊόν και όλα δείχνουν ότι η διοίκηση Γραμμένου μετρά προς το τέλος της…

Προφανώς και δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα έχει τη διοίκηση. Δεν θέλω να βάλει η ΑΕΚ άνθρωπο της. Δεν θέλω με εντολή Μελισσανίδη να μπει κάποιος. Θέλω η ΑΕΚ να μπορεί να ελέγχει ότι δεν θα την αδικήσουν σε κανέναν τομέα, ότι δεν θα μπορούν να την κοροϊδεύουν στα μούτρα της.

Αυτό έκανε ο Περέιρα στον τελικό, αυτό κάνει ο Γραμμένος. Καλύτερα να μπει ένα καθαρό παιδί από την Εθνική του 2004. Καλύτερα ένας άνθρωπος που ξέρει το ποδόσφαιρο από μέσα. Μακριά από Γκαγκάτσηδες και τύπου… Γκαγκάτσηδες. Πατέρα και γιο. Ξεκάθαρα πράγματα εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ