Η πιο ενδιαφέρουσα ατάκα ήταν για τον Βαρδινογιάννη

Η πιο ενδιαφέρουσα ατάκα ήταν για τον Βαρδινογιάννη

Η αναφορά του σε ένα πρόσωπο που αποτελεί «persona non grata» για μεγάλο μέρος του κόσμου, δεν μπορεί παρά να είναι μια έκπληξη από μεριάς Γιαννακόπουλου και ένα θέμα προς... διερεύνηση.

Οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μπορεί να ακούστηκαν σαν… βόμβες στα αυτιά των περισσότερων, όμως η αλήθεια είναι πως λίγο – πολύ ήταν γνωστά. Ο ίδιος με διάφορες τοποθετήσεις του είχε θέσει ως «προαπαιτούμενο» να γίνουν τα γήπεδα στο Βοτανικό για να μπορεί να προχωρήσει για έναν ενιαίο Παναθηναϊκό. Ο ίδιος είχε κάνει λόγο για βοήθεια από τον κόσμο. Ο ίδιος είχε πει πως επιφανείς Παναθηναϊκοί πρέπει να μπουν στο παιχνίδι και να χρηματοδοτήσουν τον σύλλογο.

Ένα από τα σημαντικά που θα περιμέναμε να ακούσουμε θα ήταν το πως θα χρηματοδοτηθεί το γήπεδο στον Βοτανικό. Θα ακολουθήσει, όπως ενημέρωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Μπακογιάννη, οπότε εκεί θα το μάθουμε.

Επίσης σημαντικό ήταν να μάθουμε αν σε όλη αυτή την ιστορία με τον Βοτανικό έχει μιλήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο. Απάντησε πως όχι. Με τον Αλαφούζο έχει να μιλήσει ένα χρόνο. Άρα τον βγάζει εκτός παιχνιδιού, εξηγώντας το κιόλας μιας και ανέφερε πως ο ίδιος ο Αλαφούζος έχει πει πως δε θέλει να ασχολείται άλλο με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε αρκετά… αγριεμένος, μιλώντας για τις προεκλογικές δεσμεύσεις, μιλώντας για άλλους επιφανείς οικονομικά Παναθηναϊκούς, μιλώντας για παλιές διοίκησης. Ακόμα – ακόμα και όταν αναφέρθηκε στην περίπτωση να αποχωρήσει εντελώς από τον σύλλογο. Έβγαλε ένα ύφος σαν να λέει πως είναι η τελευταία φορά που «προειδοποιεί» για όλα αυτά. Και πως αν δεν προχωρήσει όλο αυτό, ο σύλλογος θα κινδυνεύσει με καταστροφή και αφανισμό.

Θεωρώ πως δε θα αφήσει τον σύλλογο, όλο τον σύλλογο, να κινδυνεύσει με κάτι τέτοιο. Μπορεί να μην προχωρήσει με την ΠΑΕ, διότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να μαζευτούν τα είκοσι εκατομμύρια (έχουν προσπαθήσει κι άλλη δίχως επιτυχία), αλλά να τα παρατήσει όλα σε ένα… πρωί δε θα το κάνει.

Η ατάκα που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αξίζει μεγαλύτερης ανάλυσης, αλλά και… αναζήτησης μέσω του ρεπορτάζ, είναι για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η αναφορά του σε ένα πρόσωπο που αποτελεί «persona non grata» για μεγάλο μέρος του κόσμου και κυρίως για τους οργανωμένους, δεν μπορεί παρά να είναι μια έκπληξη από μεριάς Γιαννακόπουλου. Παραδέχτηκε πως έχει μιλήσει μαζί του και άφησε να εννοηθεί πως ο Βαρδινογιάννης θα είναι αρωγός σε μια τέτοια προσπάθεια. Ίσως για το γήπεδο, ίσως για την ενίσχυση του όλου εγχειρήματος είτε οικονομικά, είτε μέσω χορηγίας. Ό,τι κι αν συμβαίνει (ή θα συμβεί) έχει ενδιαφέρον και ξεχωριστή σημασία.

Κι έχει ίσως μεγαλύτερο νόημα να σταθούμε σε αυτή, τουλάχιστον μέχρι να μάθουμε αν όντως το εγχείρημα έχει βάσεις για να προχωρήσει και αν ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο ξεκάθαρο κάλεσμα του Γιαννακόπουλου για οικονομική βοήθεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ