Οι παίκτες που παλεύουν δεν χάνονται

Οι παίκτες που παλεύουν δεν χάνονται

Ο Μασούρας κέρδισε εντυπώσεις γιατί έχει κάνει αυτό που έπρεπε. Εκμεταλλεύτηκε τον δανεισμό στον Πανιώνιο και πήρε παιχνίδια. Ο Μαρτίνς είδε αυτά που ήθελε και κάνει «χώρο» στο ρόστερ και για τον νεαρό μπακ

Είναι δεδομένο πως η φετινή χρονιά θα είναι πιο απαιτητική σε σχέση με την περσινή κι αυτό το γνωρίζει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να έχει στην διάθεση του δύο εντεκάδες, με παίκτες έτοιμους ν’ ανταποκριθούν ανά πάσα στιγμή.

Οι ερυθρόλευκοι έδωσαν χθες το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους απέναντι στην Πόγκον (1-1) και ήταν επί της ουσίας ένα ξεμούδιασμα. Τα φώτα «έπεσαν» στον Γιάννη Μασούρα και δικαιολογημένα.

Η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού τον τοποθετεί σε πρώτο πλάνο σε ότι έχει να κάνει με το χθεσινό φιλικό, καθώς έδειξε πολλά καλά πράγματα με το παιχνίδι του.

Πρώτα απ’ όλα όμως έδειξε στον προπονητή του πως είναι αποφασισμένος να κερδίσει την εμπιστοσύνη του για τη νέα σεζόν. Και με βάση την εικόνα που είδαμε χθες, είναι προφανές πως αν ο Τοροσίδης υπολογίζεται περισσότερο για στόπερ, τότε ο Μασούρας έχει μια θέση στα πλάνα του Πορτογάλου.

Ο Μασούρας έδειξε επίσης στο χθεσινό φιλικό ότι όσοι παλεύουν θα βρουν τον τρόπο να δικαιωθούν κι αυτό που θέλει να βλέπει ο Μαρτίνς από τους παίκτες του, είναι η καθημερινή προσπάθεια.

Θα πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι ο νεαρός δεξιός μπακ του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε το διάστημα της παρουσίας του στον Πανιώνιο στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος.

Πήρε παιχνίδια και αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση του Μασούρα με αποτέλεσμα να ξεκινά την φετινή προετοιμασία με τους ερυθρόλευκους έχοντας στόχο να μείνει στην ομάδα του λιμανιού.

Είναι δεδομένο πως ο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκανε ο Μασούρας και γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να κάνει «χώρο» στο ρόστερ για τον νεαρό μπακ. Πρόκειται άλλωστε για παίκτη με εντυπωσιακή ταχύτητα, για μπακ που έχει πολλές δυνάμεις και το κυριότερο, που έχει χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του που αρέσουν στον Πορτογάλο τεχνικό.

Έχει δηλαδή ανεβάσματα και καλές επιστροφές και μπορεί να είναι η επιλογή πίσω από τον Ομάρ, καθώς είναι γνωστό ότι ο 49χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων δίνει μεγάλη βάση στην συμμετοχή των ακραίων μπακ στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ο Μασούρας έκανε αυτό που πρέπει να κάνει κάθε παίκτης που έχει φιλοδοξίες. Δείχνει ότι θέλει να πάρει την ευκαιρία και είναι αποφασισμένος για να το πετύχει. Είναι τυχερός γιατί έχει έναν προπονητή που δεν πρόκειται να τον αδικήσει. Αυτό είναι σίγουρο και μετράει πολύ.

Ο Μαρτίνς θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και στα φιλικά τεστ που θ’ ακολουθήσουν και είναι στο χέρι του νεαρού αμυντικού να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ