Όταν πληρώσουν αυτοί που ζητούν τζάμπα προσκλήσεις… 

Όταν πληρώσουν αυτοί που ζητούν τζάμπα προσκλήσεις… 

Υπάρχουν πολλοί επώνυμοι οπαδοί του συλλόγου με γεμάτα πορτοφόλια. Εμπρός λοιπόν, αν αγαπάνε τον Παναθηναϊκό και δεν ψάχνουν προσκλήσεις για να τον δουν τσάμπα, να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Κι όχι πολύ βαθιά. Αν το βάλουν όλοι ούτε που θα το καταλάβουν…

Αν και δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις πολύ φοβάμαι ότι του χρόνου τέτοιο καιρό, μπορεί και νωρίτερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα απειλεί ότι θα φύγει. Και δεν θα αστειεύεται καθόλου. Το σχέδιο που παρουσίασε μπορεί να είναι φιλόδοξο αλλά είναι το μόνο ικανό να βγάλει τον Παναθηναϊκό από τα πολλαπλά αδιέξοδά του. Υπάρχει βέβαια, κι ένα πολύ καλύτερο. Να αποδεσμευτούν οι διάφοροι σεΐχηδες από την Σίτι και την Παρί και να πέσουν με τα μούτρα στο τριφύλλι.

Επειδή κάτι τέτοιο δεν είναι πιθανό ας δούμε τι είναι αυτά που είπε ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ και του ερασιτέχνη στην συνέντευξη του. Μπορεί να μίλησε με ενδιαφέρον και θέρμη για του οπαδούς της ομάδας τους οποίους υπολόγισε σε περίπου δυόμιση εκατομμύρια ζητώντας από αυτούς χέρι βοηθείας αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι αφελής και ξέρει πολύ καλά πόσα μαζέψουν κατά το παρελθόν ο Ζαγοράκης και ο Αλαφούζος. Τότε μάλιστα που ήταν ακόμα παχιές οι μύγες.

Αν θέλει πράγματι να μαζέψει τα είκοσι εκατομμύρια  ο μόνος τρόπος είναι να τα μαζέψει από εκείνους που τα έχουν. Ορισμένους τους ανέφερε ονομαστικά στην συνέντευξη. Υπάρχουν κι άλλοι επώνυμοι οπαδοί του συλλόγου με γεμάτα πορτοφόλια. Εμπρός λοιπόν, αν αγαπάνε τον Παναθηναϊκό και δεν ψάχνουν προσκλήσεις για να τον δουν τσάμπα, να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Κι όχι πολύ βαθειά. Αν το βάλουν όλοι ούτε που θα το καταλάβουν. Μόνο που εδώ ίσως, έκανε ένα λάθος ο κ. Γιαννακόπουλος. Είπε ότι η χρηματοδότηση του έργου είναι εξασφαλισμένη. Για να γίνει το τεράστιο και ιστορικής σημασίας για τον σύλλογο έργο θα έπρεπε να τους ζητήσει τα λεφτά. Εκεί είναι που θα γινόντουσαν ρεζίλι αν δεν το έβαζαν στην τσέπη.

Το μοντέλο τύπου Μπαρτσελόνα που εξάγγειλε ο κ. Γιαννακόπουλος είναι ωραίο ως δηλωτικό μιας πρόθεσης αλλά μάλλον αδύνατο για τα δεδομένα της χώρας που βρίσκεται και θα βρίσκεται για πολλά χρόνια σε κρίση. Καλό είναι να το εξαγγέλλει κανείς αλλά θα είναι κομματάκι υπερβολικό να τα παρατήσει να αύριο-μεθαύριο αποδειχτεί ότι δεν περπατάει.

Οσο για τον Γιάννη Αλαφούζο, με το μοντέλο αυτό είναι σίγουρα κερδισμένος. Αφήνει την ΠΑΕ με όσα χρέη έχει μέχρι τότε και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ότι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του ο Γιαννακόπουλος εδώ και ένα χρόνο είναι ανησυχητικό. Εδώ που έχει φτάσει όμως, τα πράγματα άλλη λύση δεν έχει. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξασφαλίζοντας το σύνολο των δεσμεύσεων και κάνοντας τις συνεννοήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς έχει ήδη πετύχει κάτι εξαιρετικά σημαντικό.  Θα είναι κρίμα να κάνει πίσω επειδή δεν θα μαζευτούν με τον τρόπο που περιέγραψε τα είκοσι εκατομμύρια. Διότι δεν θα μαζευτούν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ