Ολυμπιακός: Η πρώτη επιτυχία του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Η πρώτη επιτυχία του Μαρτίνς

Μέρα ανακοινώσεων και η σημερινή στον Ολυμπιακό με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει ήδη «κερδίσει» το πρώτο στοίχημα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Η πίστη του Ολυμπιακού στις δυνατότητες του Πέδρο Μαρτίνς είναι δεδομένη. Το απέδειξε περίτρανα άλλωστε στηρίζοντας τον Πορτογάλο τεχνικό όχι μόνο στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν αλλά και σε όλες τις δύσκολες στιγμές της πρώτης του χρονιάς.

Το έκανε γιατί βλέπει την δουλειά που κάνει ο Μαρτίνς, γιατί αναγνώρισε το σπουδαίο έργο του Πορτογάλου και τις τεράστιες προσδοκίες μιας ομάδας που μπορεί να πετύχει ξανά μεγάλα πράγματα για τον Ολυμπιακό.

Μιας ομάδας που θα μπορεί να νικήσει και την… εξυγίανση που έκανε τα πάντα πέρσι για να πετύχει τον στόχο για τον οποίο την έφεραν στην επιφάνεια.

Μπορεί να ζούμε στην πιο σκοτεινή περίοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου όμως στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να απαντάνε με ποδόσφαιρο κάνοντας όσο πιο εύκολη γίνεται την δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος που έχει ότι ακριβώς ζητάει από την διοίκηση και ξέρει πως σύντομα θα μεγαλώσουν οι επιλογές του και στην επίθεση. Εκεί όπου έχει στραφεί μεταγραφικά η προσοχή των ερυθρολεύκων εξετάζοντας επιλογές από το πάνω ράφι με στόχο να κλείσει και αυτό το «μέτωπο» όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Είναι αλήθεια πως μέχρι τώρα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο Ντουρμισάι είναι αυτός που έχει κλέψει την παράσταση στην Πολωνία όσον αφορά την γραμμή κρούσης. Και διεκδικεί πλέον με αξιώσεις την παραμονή του στην ομάδα ως μια από τις επιλογές του Μαρτίνς στην επίθεση.

Έχει άλλωστε τα στοιχεία και το στυλ που θέλει ο Πορτογάλος. Η ομάδα ξεμουδιάζει σιγά-σιγά μετά τα πρώτα δύο φιλικά, ο Μαρτίνς είδε τα πρώτα στοιχεία, και από τα επόμενα δύο ματς, την Τετάρτη με την Λέγκια Γκντάνσκ και την Παρασκευή με την Γιαγκελόνια θα μπορεί να τεστάρει περισσότερο εκτός από ατομικά και ομαδικά αυτά που θέλει.

Αυτό που κρατάει ήδη ως μια πρώτη επιτυχία ο Πέδρο Μαρτίνς είναι το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Τα νέα αποκτήματα της ομάδας έχουν μπει γρήγορα στα δεδομένα της νέας ομάδας, έχουν «αγκαλιαστεί» από όλους, οι παλιοί τους κάνουν να νοιώθουν ιδανικά και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Η αγωνιστική ετοιμότητα σίγουρα είναι αυτή που θα κρίνει την πορεία στα επίσημα ματς όμως τα αποδυτήρια φτιάχνουν  καταστάσεις που ανεβάζουν την ομάδα. Και όπως και πέρσι ο Μαρτίνς κατάφερε να έχει ένα σύνολο με σωστά αποδυτήρια, έτσι και τώρα το ξεκίνημα της νέας σεζόν βρίσκει τον Ολυμπιακό με τις ιδανικές συνθήκες σε έναν τομέα που είναι απαραίτητος για την σωστή συνολική λειτουργία μιας ομάδας.

Από σήμερα εξάλλου ο Μαρτίνς έχει και έναν ακόμη τερματοφύλακα μαζί του, τον Σιαμπάνη που αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή και μια σπουδαία επένδυση για τους Πειραιώτες. Στα χέρια του πιτσιρικά είναι να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται παίζοντας στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας.

Ο Σιαμπάνης βεβαίως θα ανακοινωθεί σήμερα, όπως το ίδιο θα συμβεί και με τον Μπα αλλά και με την ανανέωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Μέρα ανακοινώσεων, εβδομάδα ανακοινώσεων…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ