Yπέρβαση… ουσίας

Yπέρβαση… ουσίας

Το κυνήγι της ΑΕΚ για την περίπτωση του Ολιβέιρα δείχνει πως ο πήχης έχει ανέβει στην Ένωση, φτάνοντας στο επίπεδο που πρέπει.

Είναι ξεκάθαρο πως η φετινή ΑΕΚ θα είναι διαφορετική σε σχέση με πέρυσι. Η Ένωση δημιουργεί μια ομάδα που βασίζεται στα «θέλω» του Μιγκέλ Καρντόσο, που είναι ο άνθρωπος με τον πρώτο και τελευταίο λόγο στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεκινήσει το χτίσιμο της δικής του ΑΕΚ, βάσει των όσων έχει στο μυαλό του.

Εκείνο που έχει ζητήσει από την ομάδα είναι η στήριξη στο έργο του, με πράξεις. Μια στήριξη που θα έρθει σε πρώτη φάση μέσω των μεταγραφών. Η ΑΕΚ έχει κάνει αρκετές κινήσεις, όμως υπάρχουν ακόμα δύο σημαντικές εκκρεμότητες. Ο βασικός φορ αλλά και ο βασικός εξτρέμ της Ένωσης δεν είναι στο γκρουπ των παικτών που προπονούνται στο Κίελτσε και… αναζητούνται.

Το πλάνο που ακολουθεί η ΑΕΚ πάνω σε αυτό το κομμάτι είναι συγκεκριμένο. Η Ένωση δεν θέλει να κλείσει αυτές τις δύο μεταγραφικές υποθέσεις, απλά για να το κάνει. Να αποκτήσει δηλαδή δύο παίκτες μόνο και μόνο για να καλύψει τα συγκεκριμένα κενά.

Στόχος του Δικεφάλου είναι να ενισχυθεί με παίκτες πρώτης γραμμής, ικανούς να κάνουν τη διαφορά. Για το παραπάνω θα απαιτηθεί πιθανότατα και οικονομική υπέρβαση, που η ομάδα σε πρώτη φάση δείχνει τη διάθεση να κάνει.

Από τις περιπτώσεις που έχουν «παίξει» για την ΑΕΚ τελευταία, εκείνη που ξεχωρίζει είναι του Νέλσον Ολιβέιρα. Ενός παίκτη με σπουδαίες παραστάσεις, που δεν τίθεται θέμα για το τι θα μπορούσε να κάνει στο πρωτάθλημα της χώρας μας. Η Ένωση έχει ανεβάσει τον πήχη στο ζήτημα του σέντερ φορ, στο επίπεδο που πρέπει.

Ακόμα κι αν δεν φτάσει τελικά σε συμφωνία με τον Πορτογάλο φορ της Νόριτς, η εναλλακτική που υπάρχει είναι αντίστοιχου επιπέδου. Δείγμα της αποφασιστικότητα που υπάρχει στην ΑΕΚ προκειμένου οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας να κλείσουν με τον τρόπο που πρέπει. Τόσο σε επίπεδο εντυπώσεων, όσο και σε επίπεδο ουσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ