Ντρίπλα Μελισσανίδη από τις… λίγες (με την ΕΡΤ)

Ντρίπλα Μελισσανίδη από τις… λίγες (με την ΕΡΤ)

Πως την... έφαγε ο Ιβάν Σαββίδης και έμεινε με το στυλό στο χέρι λίγο πριν τις υπογραφές με την ΕΡΤ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μετέθεσε το πρόβλημα στην επόμενη, αυτή της ΝΔ. Η ΕΡΤ θα δώσει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για κάθε χρόνο συμβολαίου; Η’ θα τα πάρουν και οι δύο, ή κανείς τους. Αυτό κατάφερε η ΑΕΚ σε μια μεγαλειώδη ντρίπλα του Δημήτρη Μελισσανίδη, που έβαλε τον Ρώσο ομόλογο του στον ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη στα… δίχτυα. Τον Μελισσανίδη μπορείς να τον κερδίσεις, αλλά δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις. Εκεί είναι όλο το παιχνίδι.

Και σήμερα ο Μελισσανίδης κατάφερε κάτι που… δούλευε καιρό κάτω από άκρα μυστικότητα. Αν είσαι δυνατός και το ξέρεις, δεν σκούζεις, δεν φωνάζεις. Ο Μελισσανίδης ξέρει τι μπορεί να πετύχει. Είδε τον Ιβάν να επιχειρεί να κερδίσει ένα παιχνίδι που κάθε άλλο παρά ισονομία εξασφάλιζε. Έτσι μπήκε στο παιχνίδι για την ΕΡΤ και ο Μελισσανίδης. Και σήμερα μπλόκαρε ουσιαστικά την προεκλογική σκανδαλώδη υπογραφή της ΕΡΤ με τον ΠΑΟΚ που κάθε άλλο δικαιολογεί ως μέγεθος τέτοια χρήματα.

Η ΑΕΚ είναι καβάλα στο άλογο. Έχει συμβόλαιο με τη Nova, παίρνει 6,5 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Αν πάει στην ΕΡΤ θα πάρει και 1 παραπάνω. Ο ΠΑΟΚ τώρα δεν έχει τίποτα και προσπάθησε πριν τις εκλογές να πάρει τα… πάντα. Η ΑΕΚ του έβαλε μπλόκο, την ώρα που ο Ολυμπιακός με τον τρόπο που το επιχείρησε δεν μπορούσε να καταφέρει και πολλά.

Το πιθανότερο σενάριο με κυβέρνηση ΝΔ και Μητσοτάκη, είναι να κριθεί ασύμφορη η συμφωνία και να ακυρωθεί. Η’ να γίνει έστω μια αντιπρόταση με λιγότερα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Πάντως ακόμη και τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ για την εμπορικότητα και το πόσο κόσμο τους ακολουθεί, αδικεί την ΑΕΚ. Αλλά αυτή είναι η δεύτερη ανάγνωση της εξέλιξης.

Και για να φτάσουμε στο… επιμύθιο. Δεν νοείται η ΕΡΤ να δίνει τόσα μεγάλα ποσά σε Ανώνυμες Εταιρίες που δεν θα τα φέρουν πίσω. Αυτό ίσχυε και τον καιρό που έπαιρναν σκανδαλώδη συμβόλαια ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, ισχύει και τώρα για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ