Τη διαφορά θα την κάνουν οι παλιοί

Τη διαφορά θα την κάνουν οι παλιοί

Λιβάγια και Βράνιες δείχνουν να ξεκινούν εντυπωσιακά τη σεζόν, με τους δύο άσους να φαίνονται έτοιμοι να ηγηθούν της φετινής προσπάθειας της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο ξεκίνημα της σεζόν, με τον Μιγκέλ Καρντόσο και τους παίκτες του να δουλεύουν καθημερινά προκειμένου να δέσουν ως ομάδα και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Η φετινή χρονιά θα είναι δεδομένα διαφορετική για την Ένωση.

Οι Κιτρινόμαυροι «πατούν» πάνω σε μια νέα αγωνιστική φιλοσοφία, έχοντας διαφοροποιήσει σε σημαντικό βαθμό και το ρόστερ τους. Που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, με τρεις, τουλάχιστον, προσθήκες να αναμένονται. Πέρα από φορ και εξτρέμ η ΑΕΚ θα ασχοληθεί εκτιμώ και με την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, όπου πέραν του Βράνιες, φαίνεται να χρειάζεται ένας ακόμα στόπερ.

Ο Βόσνιος πάντως δείχνει πως επέστρεψε στην ΑΕΚ πιο ώριμος από ποτέ. Οι πρώτες μέρες παρουσίας του Βράνιες έχουν αφήσει ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις σε όλους στην ομάδα, όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Που άλλωστε δεν προκάλεσε ποτέ και την παραμικρή αμφιβολία.

Ο Βράνιες δείχνει αλλαγμένος προς το –πολύ- καλύτερο και όσον αφορά στο κομμάτι της ψυχολογίας. Στο πως αντιμετωπίζει την επιστροφή του στην ΑΕΚ και στη θέληση που δείχνει να δικαιώσει στο 100% τους ανθρώπους που τον επέλεξαν.

Ο Βόσνιος αμυντικός δείχνει έτοιμος να αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας και να κάνει τη διαφορά στο κέντρο της άμυνας. Κάτι αντίστοιχο διαφαίνεται και από τη μεριά του Μάρκο Λιβάγια πάντως, που επίσης είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της μέχρι τώρα προετοιμασίας.

Ο Κροάτης προέρχεται από μια μέτρια για τα δικά του δεδομένα σεζόν και φέτος αναζητά την αναγέννησή του. Κάτι που μεταξύ άλλων είναι απαραίτητο για τον διατηρήσει στα βασικά πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο. Μιας και για τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής οι επιλογές είναι πολλές και σύντομα θα γίνουν περισσότερες.

Οι δύο… παλιοί της ΑΕΚ είναι μέχρι στιγμής τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στη δουλειά που γίνεται στο Κίελτσε. Κάτι αναμφίβολα θετικό, καθώς η Ένωση έχει ανάγκη από την καλή παρουσία των δύο άσων, για να κλείσει τη σεζόν πετυχημένα. Ενδεχομένως περισσότερο και από το να της «βγουν» κάποιες από τις προσθήκες που έκανε. Ο Βράνιες μπορεί να είναι σε αυτό το γκρουπ, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί «νέος». Κάτι που έχει φροντίσει να καταστήσει σαφές με το «καλημέρα» προς όλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ