Μιγκέλ Καρντόσο: Έκλεισε αυτιά και δούλεψε ποδοσφαιρικά

Μιγκέλ Καρντόσο: Έκλεισε αυτιά και δούλεψε ποδοσφαιρικά

Η ΑΕΚ του Μιγκέλ Καρντόσο είναι μια νέα αρχή για τον σύλλογο και τα αποτελέσματα αποκαλύπτουν την καλή δουλειά που έγινε.

Η ΑΕΚ επέστρεψε χθες βράδυ στην Αθήνα. Δύο εβδομάδες στην Πολωνία, τέσσερα φιλικά. Και τα πρώτα δείγματα, οι πρώτες εικόνες και όσα έχουμε δει από την ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Εξόχως ενθαρρυντικά θα έλεγα. Ο τρόπος σκέψης, αντίληψης του ποδοσφαίρου και πως θέλει οι παίκτες του να αγωνίζονται στο γήπεδο δείχνει το δρόμο για το μέλλον της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ με τον Καρντόσο είναι μια άλλη ΑΕΚ. Πραγματικά ελκυστική σε όλα τα επίπεδα. Και ευτυχώς στην ΑΕΚ δεν άκουσαν ότι έλεγαν οι πολλοί για τον Καρντόσο. Και τον επέλεξαν, τον έφεραν και τον στήριξαν με τις μεταγραφές που ήθελε.

Και επίσης για τις μεταγραφές που έκανε, δεν άκουσε επίσης τον περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έφερε αυτούς που ήθελε ο Καρντόσο, έφερε ξανά πίσω τον στόπερ που θεώρησε ότι θα κάνει τη διαφορά, επέμεινε ακόμη και όταν μεταγραφές στράβωναν και πέτυχε 2Χ2 στις πιο σημαντικές μεταγραφές του Βέρντε και του Ολιβέιρα.

Η ΑΕΚ… προσεχώς θα έχει όλο το βασικό κορμό της νέας σεζόν, 2-3 εβδομάδες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της 8ης Αυγούστου. Χρόνος ικανός για τους παίκτες να μπουν στο πνεύμα. Όχι 100% στην ομάδα, αλλά στο πνεύμα.

Και όταν αναφερόμαστε σε παίκτες επιπέδου Βέρντε και Ολιβέιρα η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος προσαρμογής μειώνεται δραματικά. Και όπως έκανε εξ’ αρχής μόλις επέλεξε τον Καρντόσο και δούλεψε μεθοδικά στο πλάνο του, καλά θα κάνει η ΑΕΚ να προχωρήσει το ίδιο. Στο σωστό δρόμο, με κλειστά αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ