ΑΕΚ: Ας τους να τρέχουν για το FFP

ΑΕΚ: Ας τους να τρέχουν για το FFP

Η ΑΕΚ κοίταξε την πραγματικότητα και την επόμενη μέρα και προετοιμάστηκε, σε αντίθεση με τον νταμπλούχο που μοιάζει χαμένος.

Χθες το ημερολόγιο έγραφε 17 Ιουλίου. Και έφτασε ο φίλος μας ο Ντανιέλε Βέρντε από την καρδιά της Νάπολη. Αύριο Παρασκευή που θα έρθει και ο Νέλσον Ολιβέιρα θα γράφει 19 ο μήνας.

Το πρώτο ματς της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου. 19 ημέρες, δηλαδή περίπου 2,5 εβδομάδες πριν το πρώτο ματς. Και η ΑΕΚ θα έχει σημαδέψει στον αριθμό 9 στις μεταγραφές της. Και ουσιαστικά θα έχει κλείσει με το κομμάτι του βασικού κορμού της. Από αυτές οι δύο τελευταίες με αγορές που ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ και με συμβόλαια που αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Κάτι που η ΑΕΚ δεν είχε κάνει τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αποφάσισε να το κάνει τώρα. Μετά από μια κακή χρονιά, μετά από μια σεζόν που άπαντες προβληματίστηκαν και πικράθηκαν.

Η ΑΕΚ αποφάσισε λίγο πριν μπει στο νέο της γήπεδο να φτιάξει και την ομάδα που θα προετοιμαστεί για αυτό. Με έναν προπονητή, τον Μιγκέλ Καρντόσο, που καλείται να χτίσει το νέο φιλόδοξο πρότζεκτ και να το εφαρμόσει. Για αυτό και η διοίκηση Μελισσανίδη του παράσχει όσα δεν έδωσε ποτέ σε κανέναν άλλον προπονητή.

Και επειδή πολλά ακούγονται για μεταγραφές, απεριόριστα μπάτζετ, παικταράδες που θα έρθουν και θα ρίξουν τα τσιμέντα, η ΑΕΚ με συνετή οικονομική και επικοινωνιακή πολιτική προχωρά στον στόχο της. Αντιθέτως άλλοι ανακαλύπτουν σιγά σιγά το FFP μετά την σφαλιάρα του δικού τους ανθρώπου, του Ρουμάνου που τους παράτησε μια ωραία πρωία ενώ είχε αρχίσει η προετοιμασία.

Ο ΠΑΟΚ βλέπει το σκληρό πρόσωπο της πραγματικότητας και δεν είχε προετοιμαστεί για αυτό. Και το χειρότερο, για τον ΠΑΟΚ, είναι ότι πλησιάζουν τα μεγάλα και απαιτητικά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Και είναι δεδομένο ότι θα πρόκειται για αποτυχία αν δεν περάσει το… απεριόριστο μπάτζετ που ξέμεινε με τον Κάτσε στο ρόστερ.

ΥΓ: Λιβάγια, Βράνιες, Καρντόσο και τώρα ένας Ναπολιτάνος. Βάλτε μια κάμερα στα αποδυτήρια να φτιάξουμε μια δεύτερη «Αγιά Σοφιά» προπονητήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ