To δίδυμο που έχει ήδη «δέσει» και εκείνο που… έρχεται

To δίδυμο που έχει ήδη «δέσει» και εκείνο που… έρχεται

Ο Ζεράλδες που κάνει τη διαφορά και απελευθερώνει τον Μάνταλο και η… ποιότητα.

Στο φιλικό κόντρα στον Βόλο η ΑΕΚ έδειξε ένα πρόσωπο σαφέστατα καλύτερο σε σχέση με τα παιχνίδια της στην Πολωνία. Η Ένωση βελτιώνεται βδομάδα με τη βδομάδα και αποκτά σιγά-σιγά το δικό της αγωνιστικό στιλ.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό του για την ΑΕΚ της φετινής σεζόν και αρκετά εξ αυτών, παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Ωστόσο στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού υπάρχουν και παίκτες με ξεχωριστό ρόλο, που αναμένεται να αποτελέσουν τα «κλειδιά» της ομάδας φέτος.

Το δίδυμο των Ζεράλδες-Μάνταλου είναι ένα μεγάλο «στοίχημα» για την ΑΕΚ που σε πρώτη φάση φαίνεται να βγαίνει. Ο Πορτογάλος μέσος είναι ένας παίκτης που κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο. Μία από αυτές είναι και το να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στο τελικό κομμάτι της ανάπτυξης.

Το παραπάνω στοιχείο η ΑΕΚ το έπαιρνε μέχρι τώρα κυρίως από τον Μάνταλο. Που φέτος μοιάζει απελευθερωμένος, με την παρουσία του Ζεράλδες να είναι κομβική για το παραπάνω. Μιας και πλέον το βάρος της δημιουργίας δεν πέφτει αποκλειστικά στις πλάτες του αρχηγού της Ένωσης.

Το παραπάνω δίδυμο λειτουργεί και τα πρώτα δείγματα είναι άκρως θετικά για τη συνύπαρξη των δύο μεσοεπιθετικών. Που θα γίνει ακόμα πιο αρμονική, όταν ενταχθούν στο σύνολο οι Ντανιέλε Βέρντε και Νέλσον Ολιβέιρα. Οι δύο πιο δυνατές φετινές μεταγραφικές προσθήκες της ΑΕΚ, που ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα και να την ανεβάσουν επίπεδο.
Η ποιότητα των δύο Κιτρινόμαυρων είναι τέτοια που μπορεί να αλλάξει εντελώς την εικόνα της ΑΕΚ. Να δώσει στην ομάδα το κάτι παραπάνω που απαιτείται, για να εφαρμοστεί απόλυτα στο χορτάρι του πλάνο του προπονητή. Ένα πλάνο με συγκεκριμένους άξονες και πρωταγωνιστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ