ΑΕΚ: Κερδίζει λίγο χρόνο ακόμη

ΑΕΚ: Κερδίζει λίγο χρόνο ακόμη

Η τύχη χαμογέλασε στην ΑΕΚ και προσέφερε χρόνο στον Μιγκέλ Καρντόσο και στους παίκτες του.

Προφανώς και ούτε η ουγγρική Χόνβεντ, ούτε καν η Κραϊόβα από την Ρουμανία μπορούν να τρομάξουν την ΑΕΚ. Η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο με σοβαρότητα και μόνο και ένα πλάνο που θα μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα, μπορεί να πάρει την πρόκριση κόντρα σε έναν εκ των δύο. Και ο στόχος του Δικεφάλου 8 και 15 Αυγούστου δεν είναι να εντυπωσιάσει. Είναι να περάσει. Να πετύχει τον στόχο. Και ο Καρντόσο με τους παίκτες του κερδίζουν έτσι ακόμη δύο εβδομάδες, διότι με μια κλήρωση κόντρα σε Τραμπζονσπόρ, ή Μπνέι, ή ακόμη και Ουτρέχτη θα έπρεπε να είναι έτοιμη σε μεγαλύτερη βαθμό η ομάδα.

Τώρα ακόμη και στο 100% να μην είναι, θα μπορεί να πάρει αυτό που θέλει. Και αυτός ο χρόνος για το διάστημα που βρισκόμαστε και για μια τόσο νέα ομάδα με τόσα καινοτόμα πράγματα που δοκιμάζει στο χορτάρι, είναι πολύ σημαντικός. Κάθε φιλικό, κάθε προπόνηση είναι ένα νέο μάθημα για τους παίκτες του Δικεφάλου.

Τώρα θεωρώ ότι ο Καρντόσο δεν θα βιαστεί να πιέσει να μπουν τόσο ο Βέρντε, όσο και ο Ολιβέιρα. Ο Ιταλός είναι ένα κλικ πιο μπροστά από τον Πορτογάλο που θέλει περισσότερο χρόνο. Ωστόσο, σε όλα αυτά που αναλύσαμε η ΑΕΚ έχει ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα. Την τιμωρία της έδρας. Και σε ματς με χαμηλότερης κλίμακας αντιπάλους, η ρεβάνς στην έδρα σου με κόσμο μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ. Τώρα πρέπει να βάλουμε στο τραπέζι και ένα παγωμένο ΟΑΚΑ στην ρεβάνς.

Η τύχη πάντως χαμογέλασε στην ΑΕΚ στην κλήρωση. Μετά θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα στα πλέι οφ. Όμως μέχρι τότε έχουμε δρόμο. Και ο Καρντόσο χρόνο να κάνει την ομάδα του ακόμη καλύτερη.

ΥΓ: Σε ένα καλοκαίρι που η Ελλάδα χρειάζεται βαθμούς προφανώς και δεν μπορεί να χαίρεται κανείς επειδή ο ΠΑΟΚ έπεσε με τον Αγιαξ και είναι δύσκολο ακόμη και βαθμό να πάρει, όπως και ότι ο Ολυμπιακός μετά την Πλζεν θα βρεθεί κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα με μεγάλα ονόματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ