Η πίστη των παικτών και η εμπιστοσύνη του Μαρτίνς

Η πίστη των παικτών και η εμπιστοσύνη του Μαρτίνς

Οι ερυθρόλευκοι δηλώνουν έτοιμοι για να τα δώσουν όλα κόντρα στην Πλζεν. Οι συζητήσεις των παικτών στο Ρέντη, η εμπιστοσύνη του Μαρτίνς και το γεμάτο γήπεδο

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για να διεκδικήσει κόντρα στην Πλζεν την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλοι στο μεγάλο λιμάνι σκέφτονται μόνο την πρόκριση και είναι ενδεικτικό το κλίμα… ξεσηκωμού που επικρατεί στο Ρέντη.

Ο προπονητής των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού είναι πανέτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα και δεν χρησιμοποίησε τυχαία τον όρο «τελικό» ο Πορτογάλος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού άκουγαν κάθε μέρα μετά την ρεβάνς τον Μαρτίνς να τους λέει για τον τελικό με την Βικτόρια. Και δεν χωρά αμφιβολία πως οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στο ματς για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Το διακρίνει εύκολα τούτο κάποιος ακούγοντας τα όσα έλεγαν στο Ρέντη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ξέρουν πολύ καλά ότι πρέπει να πάρουν την πρόκριση αι από τα λεγόμενα τους υπάρχει και μεγάλη κάψα και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας.

Έχει φροντίσει ο Πέδρο Μαρτίνς για την ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του, θέλοντας να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα και ο Πορτογάλος δούλεψε πολύ τις τελευταίες μέρες πάνω σ’ αυτό το θέμα.

Μίλησε στους παίκτες του, απέφυγε να φανερώσει τα πλάνα του για την εντεκάδα για να τους έχει όλους στην τσίτα. Και βέβαια το κυριότερο, φρόντισε να δείξει την εμπιστοσύνη που έχει στην ομάδα του.

Το έκανε πέρυσι και το επαναλαμβάνει φέτος ο 49χρονος προπονητής. Το λέει και το πιστεύει. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ερυθρόλευκους και είναι μεγάλη υπόθεση για κάθε παίκτη να βλέπει ότι ο προπονητής του είναι σίγουρος για τις δυνατότητες της ομάδας.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να σταθεί κάποιος στα όσα έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού για την ανταπόκριση του κόσμου και το Καραϊσκάκη που αναμένεται να είναι γεμάτο.

Θέλουν το γεμάτο γήπεδο, θέλουν την στήριξη του κόσμου οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας. Όλοι μάλιστα έλεγαν για το μεγάλο κίνητρο που έχουν, για το πόσο μεγάλη υπόθεση είναι να γεμίσει το Καραϊσκάκη στο παιχνίδι της Τρίτης.

Η ουσία για τους πειραιώτες είναι πως υπάρχει μαχητικό πνεύμα στους παίκτες για την μεγάλη αναμέτρηση. Θα πρέπει όμως να έχουν όλοι στο μυαλό τους και πρώτοι απ’ όλους οι παίκτες του Ολυμπιακού, πως το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο.

Μιλάμε για μια «μάχη» που οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δείξουν συγκέντρωση και προσοχή γιατί ακόμα και μια στιγμή αδράνειας μπορεί να στοιχίσει στην ελληνική ομάδα.

Προσοχή λοιπόν γιατί η Πλζεν είναι καλή ομάδα κι έχει παραστάσεις από Τσάμπιονς Λιγκ. Το ζητούμενο είναι να μπει δυνατά στο ματς ο Ολυμπιακός για να πιέσει τους Τσέχους και αυτό ζήτησε επιμόνως από τους παίκτες του ο Μαρτίνς.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ