Πολύ-Ιβανικός και απεριόριστο μπάτζετ

Πολύ-Ιβανικός και απεριόριστο μπάτζετ

Πολυιδιοκτησία, Εθνος, Λουτσέσκου και τα άσχημα μελλούμενα.

Η ΕΠΟ του «δικού μας» του Βαγγέλη του Γραμμένου πήγε να περάσει το δικαίωμα της πολυιδιοκτησίας. Για να σας το κάνουμε λιανά, να έχει δικαίωμα οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης να έχει στην κατοχή του μετοχές και άλλης ομάδας. Πχ ο Ιβάν ο Σαββίδης να έχει και μετοχές της Ξάνθης, όπως και του Παναιτωλικού. Και στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης να έχει του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ, και ο Μαρινάκης του Αρη και του Αστέρα Τρίπολης. Τυχαία τα παραδείγματα ελπίζω να αντιλαμβάνεστε.

Ευτυχώς η παρέμβαση Αυγενάκη θεωρώ ότι τελειώνει την κουβέντα εδώ. Μια και καλή… Όμως η πρόθεση του «δικού μας» του Γραμμένου ήταν ξεκάθαρη. Ήθελε να το περάσει, διότι έτσι έπρεπε να κάνει. Προφανώς και θα κατάλαβε ότι έτσι το ποδόσφαιρο θα βελτιωθεί, θα προχωρήσει παρακάτω με καλύτερες συνθήκες. Δεν νομίζω να έχει άλλες προθέσεις ο «δικός μας» ο Βαγγέλης ο Γραμμένος. Αλλά δυστυχώς για τον ίδιο και την παρέα του δεν θα της υλοποιήσει. Αντε να φτάσει να κάνει καμιά ΓΣ της ΕΠΟ μέχρι το Μακεδονία το Παλάς. Μέχρι εκεί ο κυρ Βαγγέλης.

Άσχημα νέα αυτά με το Εθνος. Εργαζόμενοι μένουν στο δρόμο επειδή ο επενδυτής δεν θέλει άλλο να στηρίξει την εφημερίδα. Δεν του κάνει κέφι, δεν τον εξυπηρετεί. Σεπτέμβριο του 2017 την έβγαλε, Ιούλιο του 2019 την καθάρισε. Ούτε δύο χρόνια δεν κράτησε η στήριξη, η επένδυση, τα μεγαλόπνοα σχέδια του για να γίνει Μιντιάρχης από την Βόρεια Ελλάδα που θα κάνει κουμάντο σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Μου κάνει κάτι σαν το απεριόριστο μπάτζετ που μοιάζει με παραμυθάκι της χαλιμάς που πουλά ο Ρώσος επιχειρηματίας στους φίλους του ΠΑΟΚ. Και είναι κρίμα. Όχι που το πουλά, που το χάφτουν οι διψασμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ. Μακάρι όσα ακούγονται για το Open και τις απληρωσιές 2-3 μηνών και τα άσχημα μελλούμενα για το κανάλι να είναι ψέματα. Εργαζόμενοι είναι και εκεί.

Στεναχωριέμαι για 2-3 πράγματα. Για την μούγκα του ίνσταγραμ του Γκιόργκις, για όσα αραδιάζει ο Λουτσέσκου τελευταία για τη δήθεν οικογένεια της Θεσσαλονίκης και για τον Αγιαξ που πάει να εκμεταλλευτεί ύπουλα το κακό κλίμα στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ