Όταν αποφασίσει να μιλήσει ο Γραμμένος ας μας πει…

Όταν αποφασίσει να μιλήσει ο Γραμμένος ας μας πει…

Η διοίκηση Γραμμένου στην ΕΠΟ περνά στην ιστορία για «εγκλήματα» κατά του ποδοσφαίρου και ανεξήγητες θέσεις ως πρόεδρος όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι ως «εκπρόσωπος» ΠΑΕ.

Εδώ και πολλές ημέρες επιχειρώ να βάλω κάτω να καταλάβω πως φτάσαμε στο σημείο στο… παρά πέντε να μην περνά ο κανονισμός που αφήνει το δικαίωμα στους ιδιοκτήτες να έχουν πολυιδιοκτησία. Δηλαδή, να έχουν και μετοχές άλλων ομάδων στην κατοχή τους.

Η παρέμβαση Αυγενάκη τελείωσε μια καλή την υπόθεση αυτή που άφησε με το στόμα ανοιχτό τους φιλάθλους και παράγοντες που βρίσκονται στο απέναντι μπλοκ από τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη από τον ΠΑΟΚ και το δικό του μπλοκ δεν είδαμε αντίδραση. Και αυτό ίσως να λέει πολλά. Δικά τους συμφέροντα όμως, ο ΠΑΟΚ θέλει να πετύχει δικούς του εξωαγωνιστικούς στόχους προς όφελος του και η κοινωνία του έχει την ευθύνη να ερμηνεύσει τι σημαίνουν όλα αυτά.

Εγώ θα εστιάσω στον Γραμμένο και την ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ οφείλει εξηγήσεις. Ας του πάρουμε από την αρχή. Αφήνω έξω την φράση «ο δικός μας Γραμμένος».

Προχωράμε: για την ξεφτίλα του τελικού με άλλους επόπτες και άλλους υπεύθυνους VAR ποτέ δεν μίλησε. Δεύτερον η FIFA-UEFA επέβαλλαν στην Ελληνική Ομοσπονδία να χρυσοπληρώνει ξανά τον Περέιρα, τον άνθρωπο που δεν θέλει να δίνει λόγο και ακόμη δεν έχει δώσει μια πειστική εξήγηση για τις παράνομες αποφάσεις του στον τελικού οι οποίες διέσυραν το ελληνικό ποδόσφαιρο παγκοσμίως.

Δεν μίλησε ποτέ ούτε για αυτό. Για την άλλη ξεφτίλα της Εθνικής ομάδας και το ανέκδοτο που του επέβαλλαν από τη Βόρεια Ελλάδα με τον Αγγελο Αναστασιάδη ακόμη δεν έχει μιλήσει. Μόνο πριν το ματς με την Αρμενία τόνισε ότι τον στηρίζει. Αμέσως μετά έφυγε και ευτυχώς που υπήρχε ο Παπασταθόπουλος να σώσει την τιμή της Εθνικής ομάδας, αυτή που καταρράκωσαν αυτοί που δεν την θέλουν ούτε στην Τούμπα.

Για το τέλος ας δώσει και μια εξήγηση για την πολυιδιοκτησία που παραλίγο να περάσει η ΕΠΟ. Ποιος την πρότεινε, ποιος την προώθησε, πως και που στηρίζεται αυτή η πρόταση, ποιον εξυπηρετεί; Και αν αρχίσει να μιλάει ας δώσει για το φινάλε μια απάντηση: ποια πρέπει να είναι η τιμωρία ιδιοκτήτη ομάδας που μπουκάρει σε αγωνιστικό χώρο με όπλο, μπράβους, απειλεί διαιτητή και την αντίπαλη ομάδα;

ΥΓ: Καλή επιτυχία σε όλες τις ελληνικές ομάδες γιατί θέλουμε βαθμούς επειγόντως. Φτάσαμε στο σημείο να κυνηγάμε τους Κύπριους! Και μακάρι να περάσει και ο ΠΑΟΚ, να φτάσει όσο μακριά μπορεί. Το ίδιο και ο Ολυμπιακός στο Champions League με τους άλλους δύο του Europa League. Καλή επιτυχία και σε αυτούς που την εύχονται στις άλλες ομάδες και σε αυτούς που έχουν πάθει μούγκα στην επικοινωνία του ΠΑΟΚ και τα social media ΠΑΕ-ιδιοκτησίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ