Πήρε το πρωτάθλημα και στα διαρκείας

Πήρε το πρωτάθλημα και στα διαρκείας

Ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ, κατέκτησε ένα ακόμα πρωτάθλημα, αυτό των εισιτηρίων διαρκείας. Η ΠΑΕ διέθεσε 22.154 κάρτες, αριθμός ρεκόρ που καμία άλλη ομάδα δεν έχει διαθέσει τα προηγούμενα χρόνια.

Μπάλα… δεν παίζουν μόνο οι ομάδες, αλλά και οι φίλαθλοι, με τα εισιτήρια διαρκείας. Σ’ αυτό το άτυπο πρωτάθλημα που ξεκίνησε από τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού (για κάποιες ΠΑΕ) ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε Πρωταθλητής. 22.154 πιστοί οπαδοί του Δικεφάλου θα βρίσκονται κάθε Σαββατοκύριακο, με ήλιο και βροχή, με ζέστη και κρύο, στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας. Το πρώτο sold out στην ιστορία του συλλόγου είναι πλέον γεγονός.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδειξε έμπρακτα και με τις τιμές αυξημένες σε σχέση με την περσινή χρονιά, την στήριξη του στην ομάδα. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34χρόνια και του πρώτου νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου έφερε έναν γενικό ξεσηκωμό στους φιλάθλου του Δικεφάλου.

Η αγορά των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ξεκίνησε με κάθε επισημότητα στις 18 Ιουνίου πρώτα για τους περσινούς κατόχους και στη συνέχεια διατέθηκαν ελεύθερα. Μετά από 46 ημέρες και χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι φίλαθλοι στο λιοπύρι της Τούμπας, καθώς ο μεγαλύτερος όγκος «έφυγε» ηλεκτρονικά, η διαδικασία έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες. Οι οπαδοί του Δικεφάλου δεν περίμεναν να δουν τι ποδοσφαιριστές θα φέρει ο Ιβάν Σαββίδης για να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας. Ακόμα κι όταν έφυγε ο Ράζβαν Λουτσέσκου δύο μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία αυτοί εκεί πιστοί στο ραντεβού τους.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδειξε την εμπιστοσύνη του και την στήριξη του στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και στις επιλογές του. Ταυτόχρονα, έστειλαν κι ένα μήνυμα προς της Αθήνα πως όσο και να «χτυπούν» τον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου με διάφορα δημοσιεύματα αυτοί θα είναι εκεί ως ασπίδα στα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι έχουν αντιληφθεί πως οι Ασπρόμαυροι έχουν αποκτήσει τεράστια δύναμη. Δεν είναι πλέον ο φτωχός συγγενείς της Αθήνας.

Η ΠΑΕ, αλλά πρωτίστως ο κόσμος της ομάδας μπορεί να περηφανεύεται για το νέο του επίτευγμα. Καμιά άλλη ομάδα δεν έφτασε το συγκεκριμένο αριθμό τη φετινή περίοδο Ακόμη και ο Ολυμπιακός που έχει κάνει ένα restart ως ομάδα, όπως λένε στον Πειραιά, με μια σειρά από μεταγραφές είχε βάλει ταβάνι τα 21.500 εισιτήρια. Ακόμα, δεν έχει ανακοινώσει το sold out. Δεν πάω πιο κάτω σε άλλες ομάδες γιατί η κατάσταση είναι χαοτική.

Η παλιά και γερασμένη από κάθε άποψη Τούμπα είναι πλέον μικρή για να χωρέσει τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να «γεννάει» νέους ΠΑΟΚτσήδες όχι πλέον λόγω της δυναμικής του κόσμου του, αλλά εξαιτίας των τίτλων που φέρνει η ομάδα στη Μικράς Ασίας. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν σε ένα γήπεδο 35.000 θέσεων, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, πόσα εισιτήρια διαρκείας θα είχε πουλήσει η ΠΑΕ. Καλό θα είναι το νέο γήπεδο να γίνει άμεσα κι αν έχει κολλήσει κάπου το θέμα ο οργανισμός του ΠΑΟΚ να πιέσει προς πάσα κατεύθυνση. Άλλωστε έχει δεσμευτεί και η νυν κυβέρνηση πως θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα προκύψουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ