Φτιάχνει ομάδα που θα χαίρεσαι να τη βλέπεις

Φτιάχνει ομάδα που θα χαίρεσαι να τη βλέπεις

Ο Δώνης φτιάχνει μια ομάδα όπως ακριβώς τη θέλει. Επιθετική, γρήγορη στη σκέψη, που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Κι όταν έρθουν 1-2 βασικοί παίκτες ακόμα αυτό που βλέπουμε θα γίνει ακόμα καλύτερο.

Είναι τέτοιο το σοκ που έχει υποστεί ο οργανισμός του Παναθηναϊκού τα τελευταία δύο χρόνια, που δεν μπορεί ούτε καν να… ψελλίσει κάποιος μια κουβέντα για το κάτι παραπάνω. Βλέπεις τι χτίζει αυτή τη στιγμή ο Δώνης, καταλαβαίνεις πως οι πιθανότητες να δούμε μια καλή ομάδα, που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο είναι πολλές, παρ’ όλα αυτά παραμένεις «κουμπωμένος» όταν καλείσαι να απαντήσεις στο ερώτημα τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα.

Είναι σίγουρο πως για πρωταθλητισμό κανείς δε θα μιλήσει, αλλά είναι θετικό ότι έχει έναν προπονητή τόσο φιλόδοξο και τόσο σίγουρο για τη δουλειά του, που δεν πρόκειται ποτέ να κρύψει κάτι απ’ όλα όσα σκέφτεται. Ο Δώνης δε σταματάει να λέει πως ο Παναθηναϊκός θα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Και η αλήθεια είναι πως μπαίνοντας στον Αύγουστο οι πράσινοι δίνουν μπόλικους λόγους στον κόσμο τους να χαμογελά και να αισιοδοξεί.

Μερικοί απ’ αυτούς εμφανίστηκαν χθες βράδυ στην Πόλη. Παρά το κακό ξεκίνημα, που έφερε ένα γκολ και ένα δοκάρι από την Γαλατά και παρά τις σοβαρές απουσίες (Μπουζούκης, Κουρμπέλης), οι παίκτες του Δώνη όρθωσαν ανάστημα. Έπαιξαν την μπάλα τους, είχαν καλή κυκλοφορία, είχαν αρκετούς τρόπους να φτάνουν στην αντίπαλη περιοχή.

Το σημαντικότερο είναι πως άρχισε να μπαίνει στην εξίσωση για τα καλά ο Κολοβός. Μία από τις σπουδαίες φετινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού. Πήρε πρωτοβουλίες, είχε καλές ενέργειες, έβγαλε προσωπικότητα. Στοιχεία έδειξε και ο Ζαχίντ, παρ’ όλο που δε φάνηκε όσο ο Κολοβός. Φωνάζει η ποιότητά του. Κινείται με σιγουριά έχοντας την μπάλα στα πόδια του, παίζει με το κεφάλι ψηλά, ψάχνει πάντα τον κενό χώρο για να δώσει πάσα η οποία θα δημιουργήσει συνθήκες. Παίκτη που ενδιαφέρεται για να κάνει τους συμπαίκτες του ευτυχισμένους δεν είναι να τον φοβάσαι. Όταν θα δεθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα έχει κοντά του και τον Μπουζούκη θα δούμε υπέροχα πράγματα.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την επιστροφή του Κουρμπέλη, την επιστροφή του Μπουζούκη, την είσοδο του Μολό. Περιμένει και 2-3 μεταγραφές, οι δύο σίγουρα για την αρχική ενδεκάδα – ένας χαφ και ένας στόπερ – που θα του λύσουν προβλήματα που φαίνονται. Όπως το ψηλό παιχνίδι και ο δυναμισμός. Ο τσαμπουκάς. Τι δίδυμο Πούγγουρα – Κολοβέτσιου είναι λάιτ όσον αφορά τον δυναμισμό, το ίδιο λάιτ μοιάζει και ο Νούνες. Ένα σέντερ μπακ που να… δαγκώνει χρειάζεται ο Δώνης, ένα χαφ που να «καταπίνει» χιλιόμετρα και ο σχεδόν θα έχει δέσει το γλυκό. Υπομονή λοιπόν και ίσως η φετινή χρονιά φέρει πράγματα που δεν τα έχουμε καν φανταστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ