Η εμπιστοσύνη του Μαρτίνς και η απόφαση για Βαλμπουενά

Η εμπιστοσύνη του Μαρτίνς και η απόφαση για Βαλμπουενά

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειξε με τις δηλώσεις του την εμπιστοσύνη που έχει στους παίκτες του, ενόψει του αγώνα στην Πόλη. Ο Μαρτίνς αποφάσισε για την εντεκάδα κι όλα δείχνουν Βαλμπουενά στο αρχικό σχήμα και διάταξη 4-2-3-1.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη το βράδυ της Τετάρτης στην Κωνσταντινούπολη, με την ομάδα του λιμανιού ν’ αντιμετωπίζει την Μπασάκσεχιρ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι, με τον προπονητή της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς να κάνει ξανά πολλές δοκιμές.

Ο Πορτογάλος έχει φυσικά αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του, ωστόσο είναι προφανές πως δεν θέλει ν’ αποκαλύψει τα πλάνα του.

Γι’ αυτό ακολούθησε την τακτική των προηγούμενων ημερών, δοκιμάζοντας πολλά πράγματα και στην τελευταία προπόνηση πριν τον μεγάλο αγώνα.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού αποφάσισε να μην κάνει κάποια αλλαγή κι αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με την εντεκάδα που ξεκίνησε το ματς με την Πλζεν στο Καραϊσκάκη.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν τον αγώνα κόντρα στην Μπασάκσεχιρ με τους Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρα και Γκερέρο.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού δοκίμασε πάντως και σχήμα με τον Καμαρά στην προπόνηση επί τουρκικού εδάφους αλλά όλα δείχνουν πως θα εμπιστευτεί τον Βαλμπουενά στην βασική εντεκάδα της ομάδας του.

Ο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του για τον αγώνα με τους Τούρκους και ζήτησε προσοχή και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, επισημαίνοντας παράλληλα πως ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευτεί τις στατικές φάσεις για να σκοράρει στην έδρα της τουρκικής ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι ο Πορτογάλος προπονητής έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του κι αυτό φάνηκε και από τις τοποθετήσεις του Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων θεωρεί πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί καλά για τον μεγάλο αγώνα και θέλει να δει τον Ολυμπιακό να κάνει βήμα πρόκρισης στην Κωνσταντινούπολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ