Ντάνιελ Ποντένσε: Ο Πορτογάλος έκανε την διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο

Ντάνιελ Ποντένσε: Ο Πορτογάλος έκανε την διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο

Μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό η άνοδος του Ποντένσε στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν ο Πορτογάλος πήρε… μπροστά ανέβηκε όλη η ομάδα. Κομβικός ο ρόλος του 24χρονου εξτρέμ στη νίκη των ερυθρόλευκων στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλη νίκη στην Κωνσταντινούπολη με 1-0 επί της Μπασάκσεχιρ και η ομάδα του λιμανιού είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στην φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν αλλά θα πρέπει να δείξουν πολύ μεγάλη προσοχή και στην ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων.

Θέλει μεγάλη προσοχή η ρεβάνς κι αυτό θα πρέπει να το έχουν συνεχώς στο μυαλό τους οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά.

Πάμε όμως να δούμε τον τρόπο με τον οποίο κέρδισε ο Ολυμπιακός τον αγώνα στην Πόλη και ποιος ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που ανέβασε επίπεδο τους ερυθρόλευκους με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Μα φυσικά ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ της ελληνικής ομάδας ήταν αυτός που έκανε την διαφορά για τον Ολυμπιακό με την «έκρηξη» στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο διάστημα 45’-65’.

Ο Ποντένσε δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του στο πρώτο μέρος και αυτό δεν έδωσε την δυνατότητα στους πειραιώτες να παίξουν από τα δεξιά, όπως είχε ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς για να προκαλέσει προβλήματα στην αμυντική διάταξη των γηπεδούχων.

Όλα όμως άλλαξαν με την έναρξη του δευτέρου μέρους καθώς ο Ποντένσε πήρα τα πάνω του και ήταν αυτός που έδωσε ώθηση στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού πήρε πρωτοβουλίες, ανέβασε «στροφές» και βγήκε μπροστά για να βρει παιχνίδι η ομάδα του και από την δεξιά πλευρά.

Η άνοδος του Ποντένσε ήταν μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του λιμανιού καθώς αυτό βοήθησε σημαντικά και τον Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος ήταν πολύ καλός και στο πρώτο ημίχρονο αλλά τα πράγματα έγιναν πολύ καλύτερα για την ομάδα του λιμανιού, όταν «μπήκε» στο ματς ο Ποντένσε.

Οι δύο παίκτες έβγαλαν καλές συνεργασίες και σε μια από αυτές μπήκε και το γκολ του Μασούρα, με το οποίο οι ερυθρόλευκοι πήραν την μεγάλη νίκη στην Πόλη.

Αποδείχθηκε περίτρανα και στο χθεσινό ματς στην Κωνσταντινούπολη, πόσο σημαντικός παίκτης είναι ο Ποντένσε για την ομάδα του Πειραιά και πόσο πολύ επηρεάζει την επιθετική ανάπτυξη του Ολυμπιακού.

Ο Ποντένσε του δευτέρου ημιχρόνου είναι ο παίκτης που κάνει την διαφορά για τους ερυθρόλευκους και από την στιγμή που ο Πορτογάλος πήρε τα πάνω του, η ελληνική ομάδα «φόρτωσε» παιχνίδι από την πλευρά του, προκαλώντας πολλά προβλήματα στην άμυνα των Τούρκων.

Αυτόν τον Ποντένσε έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός και ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του Πειραιά η άνοδοις του 24χρονου άσου στο δεύτερο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ