Ζαχίντ: Ο τύπος που θα ξεσηκώνει την εξέδρα

Ζαχίντ: Ο τύπος που θα ξεσηκώνει την εξέδρα

Ο Γκιας Ζαχίντ ήρθε για να δώσει ουσία στον προπονητή του και λόγους στον κόσμο για να σπεύσει στο γήπεδο.

Ο Δώνης επέμεινε να τον φέρει στην Ελλάδα όσο δεν έχει κάνει με κανέναν άλλον παίκτη. Θα μπορούσε να τον περιμένει μέχρι και την 31η Αυγούστου προκειμένου να τον δει ντυμένο στα πράσινα. Είχε πολλούς λόγους να το κάνει.

Ο Γκιας Ζαχίντ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει ευτυχισμένο τον προπονητή του και κυρίως τους συμπαίκτες του. Ευτυχώς ο Ιταλός προπονητής του ΑΠΟΕΛ «στραβώθηκε» και τον άφησε να του φύγει χωρίς να του δώσει μισή ευκαιρία.

Ίσως το πληρώσει με την απόλυση του. Αντίθετα ο Δώνης τον είχε αξιοποιήσει στο έπακρο όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στην Κύπρο και το ίδιο σκοπεύει να κάνει και τώρα.

Τέτοια ευκολία στην κάθετη πάσα όσο αυτή που έχει ο Νορβηγός σπανίζει όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά γενικά στην Ευρώπη.

Φαινόταν από τις πρώτες του συμμετοχές πως είναι μπαλαδόρος, αλλά απέναντι στην Μπεσίκτας έδειξε από τι πάστα είναι φτιαγμένος.

Στη φάση που κακώς ακυρώνεται το γκολ του Μακέντα, οι εννιά στους δέκα θα την τελείωναν μόνοι τους. Ο Ζαχιντ όχι μόνο είδε τον Ιταλό αλλά του τη σέρβιρε αριστοτεχνικά στο πιάτο.

Ο τρόπος με τον οποίο παίζει, έχοντας πάντα το κεφάλι ψηλά και ψάχνοντας το πάρε – βάλε θα ξεκλειδώσει με ευκολία όσες άμυνες θελήσουν να αντιμετωπίσουν με ταμπούρι τον Παναθηναϊκό.

Κι όσος κόσμος είχε λόγους να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει τον Παναθηναϊκό, βρήκε ακόμα έναν πολύ σημαντικό. Ο Ζαχιντ είναι από τους τύπους που ξεσηκώνουν την εξέδρα. Από εκείνους που συνδυάζουν το απλό με το αλέγκρο. Τυχεροί που θα τον απολαύσουμε στα γήπεδα της χώρας μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ