Ολυμπιακός: Χωρίς… Κολοκοτρώνηδες αλλά με Καραϊσκάκη!

Ολυμπιακός: Χωρίς… Κολοκοτρώνηδες αλλά με Καραϊσκάκη!

Η ρεβάνς του 1-0 της Πόλης είναι το πιο δύσκολο ματς του καλοκαιριού των ερυθρολεύκων παρότι αν όλα πάνε καλά υπάρχει και συνέχεια. Οι… φουστανέλες δεν χρειάζονται, αρκεί το Καραϊσκάκη και η σοβαρότητα Μαρτίνς και παικτών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν, για άλλη μια φορά, ξεκάθαρος στην συνέντευξη Τύπου. Δεν έχουμε προκριθεί, δεν έχει τελειώσει τίποτα, δεν θα είναι εύκολο το ματς, δεν θα τα παρατήσουν οι Τούρκοι.

Με λίγα λόγια ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μας προετοίμασε για μια «μάχη» στο Καραϊσκάκη απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα που θα «πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της».

Οι Τούρκοι άλλωστε έδειξαν και στην Πόλη πως έχουν τον τρόπο να προβληματίσουν έντονα τον Ολυμπιακό.

Το 1-0 για τον Ολυμπιακό είναι σίγουρα μια καλή βάση, τίποτα παραπάνω όμως. Όπως πολύ σωστά λέει και ξαναλέει ο Μαρτίνς το ματς στο Καραισκάκη θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο.

Οι Τούρκοι που είχαν υφάκι, πλέον ξέρουν ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Η πίεση είναι στον Ολυμπιακό που βεβαίως έχει αποδείξει πολλάκις πως ξέρει να την διαχειρίζεται.

Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς. Αποτελεί εγγύηση ο Πορτογάλος, γιατί δεν είναι απλά εξαιρετικός γνώστης της προπονητικής αλλά ξέρει πώς να προετοιμάσει ψυχολογικά και πώς να κρατάει στην «τσίτα» την ομάδα του.

Δεν επαναπαύεται ποτέ και δεν επιτρέπει να συμβεί αυτό από κανένα. Και το ίδιο κάνει τώρα με την Μπασακσεχίρ, για το πιο δύσκολο ματς του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό. Ένα ματς που αν όλα πάνε καλά θα φέρει στα ταμεία των ερυθρολεύκων άλλα περίπου 5 εκατ. ευρώ, θα ανεβάσει στα 13 εκατ. ευρώ τα κέρδη από τις προκρίσεις και θα οδηγήσει την ομάδα στο τελευταίο βήμα πριν τα… αστέρα.

Τα ματς με την Πόρτο, αν αυτή περάσει την Κράσνονταρ, θα είναι πιο εύκολα από το αυριανό με την Μπασάκσεχιρ. Με τους Τούρκους αύριο βράδυ βεβαίως ο Ολυμπιακός θα έχει ξανά την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου του.

Το «κάστρο» του θα γεμίσει. Όμως προσοχή, δεν πρέπει να το μπλέξουμε όπως έκαναν οι Τούρκοι. Δεν χρειάζονται… φουστανέλες και… Κολοκοτρώνηδες.

Καραϊσκάκη χρειάζεται! Το γνωστό «καυτό» Καραϊσκάκη που έχει παρασύρει ομάδες και ομάδες. Με την δύναμη του κόσμου οι παίκτες του Μαρτίνς μπορούν να παρασύρουν και τους Τούρκους.

Με υπομονή και πλάνο, προετοιμασμένοι άπαντες για ένα δύσκολο βράδυ. Που πρέπει στο τέλος να είναι πανηγυρικό για τους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ