Μακάρι όλοι να βγάζουν την «τρέλα» του Βαλμπουενά

Μακάρι όλοι να βγάζουν την «τρέλα» του Βαλμπουενά

Ο Γάλλος αποδεικνύει σε κάθε ματς ότι θα είναι υπερπολύτιμος για τον Ολυμπιακό. Δίνει το 100% βγάζοντας πάθος και ένταση και λειτουργεί ως πρότυπο για όλους τους ερυθρόλευκους. Και φυσικά βοήθησε τα μέγιστα στις δύο ευρωπαϊκές προκρίσεις της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη νίκη του επί της Μπασάκσεχιρ με 2-0 στο Φάληρο και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Ζοσέ Σα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του λιμανιού. Ο γκολκίπερ των ερυθρόλευκων έκανε τεράστια εμφάνιση και κράτησε με εντυπωσιακές αποκρούσεις ανέπαφη την εστία του.

Ωστόσο θα πρέπει να επισημανθεί πως δίπλα στον Πορτογάλο μπαίνει και ο Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς ο Γάλλος μέσος έκανε ένα ακόμα καλό παιχνίδι, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση των ερυθρόλευκων επί της τουρκικής ομάδας.

Ο 35χρονος μέσος έκανε πολύ καλή εμφάνιση και χαίρεται κάποιος να βλέπει έναν παίκτη όπως ο Γάλλος, να βγάζει τέτοια «τρέλα» για τον Ολυμπιακό, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό.

Γιατί πρέπει να σταθούν όλοι στον τρόπο με τον οποίο έπαιξε ο Βαλμπουενά στο χθεσινό παιχνίδι, προσφέροντας πολλά πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του. Έβγαλε πάθος και ένταση ο πολύπειρος μέσος των πειραιωτών. Πήρε πρωτοβουλίες στο οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού και ήταν αυτός που κουβάλησε μπάλα.

Είχε καλά κτυπήματα στις στατικές φάσεις και από την δική του εκτέλεση προήλθε το γκολ του Σεμέδο με το οποίο άνοιξε το σκορ η ομάδα του Πειραιά. Κι όσοι πρόσεξαν τις εκτελέσεις του Γάλλου θα είδαν πως ήταν «δουλεμένες». Δείτε την θέση από την οποία σκόραρε ο Σεμέδο. Από παρόμοια θέση σκόραρε και εναντίον της Πλζεν, με κίνηση στο δεύτερο δοκάρι.

Ας επιστρέψουμε όμως στον Βαλμπουενά για να τονίσουμε πως από δική του κόντρα επίθεση και πάσα στον Ραντζέλοβιτς, κέρδισε το πέναλτι ο Σέρβος. Ο Βαλμπουενά έκανε μια πολύ καλή κούρσα και την τέλεια πάσα στον συμπαίκτη του για να γίνει σωστά η δουλειά. Κι έτσι έγινε. Ο Ολυμπιακός έκανε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή με την απόκτηση του Βαλμπουενά. Ο Γάλλος ήταν καθοριστικός και στα δύο παιχνίδια με την Μπασάκσεχιρ καθώς είχε ασίστ και γκολ.

Ήταν επίσης πολύ καλός στην ρεβάνς με την Πλζεν και είναι πολύ σημαντικό να επισημάνουμε ότι χαίρεται, ότι απολαμβάνει την παρουσία του στον Ολυμπιακό. Μακάρι όλοι οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά να βγάζουν την «τρέλα» που έχει ο Γάλλος. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τους ερυθρόλευκους η παρουσία του πολύπειρου μέσου στην ομάδα και ο Πέδρο Μαρτίνς δικαιώνεται για την επιμονή που έδειξε στην υπόθεση μεταγραφής του Γάλλου. Γιατί η αλήθεια είναι πως ο προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε επίμονα την απόκτηση του διεθνούς άσου και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε το χατίρι του Μαρτίνς. Ο Βαλμπουενά αποδεικνύει πως ήρθε στην χώρα μας για να προσφέρει στον Ολυμπιακό και να κάνει την διαφορά. Το έχει ήδη κάνει από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ