Ολυμπιακός: «Τρίβει τα χέρια του» ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: «Τρίβει τα χέρια του» ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός «βάζει» στο πλάνο Ελ Αραμπί και Σουντανί και βλέπει την ομάδα του σε άλλο επίπεδο με την προσθήκη των δύο Αφρικανών. Τα γκολ, οι καλές συνεργασίες και το σχέδιο για επίθεση με… χίλιους τρόπους

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ το βράδυ της Τετάρτης στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και στις 24 του μήνα ξεκινά το πρωτάθλημα με τους ερυθρόλευκους να φιλοξενούν τον Αστέρα Τρίπολης.

Στις 27 του μήνα ο Ολυμπιακός θα δώσει την ρεβάνς με την Κράσνονταρ στην Ρωσία και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς θέλει όλη την ομάδα του να είναι σε εγρήγορση.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Πορτογάλος προπονητής ζήτησε να γίνει το φιλικό με την Κ19 του συλλόγου, αλλά παράλληλα ο Μαρτίνς ήθελε να τσεκάρει και την κατάσταση του Ελ Αραμπί και του Σουντανί.

Και δεν είναι φυσικά τυχαίο πως ο 49χρονος κόουτς των ερυθρόλευκων «έτριβε τα χέρια του» από ικανοποίηση, βλέποντας τον Ελ Αραμπί να πετυχαίνει τέσσερα γκολ και τον Σουντανί να βγάζει ένταση και «έκρηξη» στα τρεξίματα του.

Ο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά τα στοιχεία που μπορούν να προσφέρουν οι δύο παίκτες στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και ειδικά στο σκοράρισμα, κάτι που κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξο τον Πορτογάλο προπονητή για τις επιδόσεις των πειραιωτών στο γκολ

Τα νούμερα άλλωστε του Ελ Αραμπί και του Σουντανί επιβεβαιώνουν πως πρόκειται για σκόρερ με εξαιρετικές ικανότητες και δικαιολογημένα ο Μαρτίνς ποντάρει πάνω τους για το «εύκολο» γκολ.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ο Σουντανί είναι εξτρέμ που έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και αυτό του δίνει την δυνατότητα να βγάλει καλές συνεργασίες.

Το είδε αυτό ο Μαρτίνς στο προχθεσινό φιλικό, το έχει δει και στις προπονήσεις των πειραιωτών, εκεί που ο Αλγερινός έχει βγάλει ωραία «πράγματα» με Ελ Αραμπί, Βαλπουενά και Ποντένσε.

Επίσης είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο προπονητής των ερυθρόλευκων περιμένει πολλά από τον Σουντανί και τον Ελ Αραμπί στον τρόπο ανάπτυξης των ερυθρόλευκων.

Ειδικά ο πρώτος μπορεί να δώσει επιθετικό παιχνίδι τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για το δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού.

Αν προσθέσουμε και την πολύ καλή κίνηση στον χώρο που έχει ο Ελ Αραμπί, γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί ο Μαρτίνς θεωρεί πως οι δύο Αφρικανοί θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του.

Ο έμπειρος τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να βάλει τους δύο παίκτες στο πλάνο του, όταν θα είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας και οι πληροφορίες από το Ρέντη αναφέρουν πως σύντομα θα πάρουν τις ευκαιρίες τους από τον Μαρτίνς.

Η ουσία για τους ερυθρόλευκους είναι ότι ετοιμάζονται να προσθέσουν δύο «υπερόπλα» στο παιχνίδι τους και ο Μαρτίνς έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποίηση βλέποντας τους δύο παίκτες να είναι φορτσάτοι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ