Παναθηναϊκός: Η πρεμιέρα, η πληρότητα και η ανάγκη για στόπερ

Παναθηναϊκός: Η πρεμιέρα, η πληρότητα και η ανάγκη για στόπερ

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε... γούστα και απέναντι στην Ξάνθη, έδειξε καλό επίπεδο ετοιμότητας και σιγουριά πως όταν δέσουν όλοι θα προσφέρει ουσία και θέαμα.

Θα αντιμετωπίσει πολλά «ταμπούρια» μέσα στη σεζόν ο Παναθηναϊκός, κυρίως μέσα στο γήπεδό του. Ομάδες που θα θελήσουν να τον αντιμετωπίσουν όπως έκανε η Ξάνθη στο ΟΑΚΑ το Σαββατόβραδο στο τελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι παίκτες που έχουν προστεθεί μεσοεπιθετικά στο ρόστερ θα τον βοηθήσουν να καθαρίζει τέτοια παιχνίδια όπως χρειάζεται. Νωρίς, χωρίς άγχος, ενδεχομένως με κάποιο γρήγορο γκολ που θα αναγκάζει τον αντίπαλο να αλλάξει στυλ παιχνιδιού.

Ο Ζαχίντ με την κάθετη πάσα του, ο Κολοβός με την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός, ο «τουρμποκίνητος» Μολό. Σου αφήνουν μια αίσθηση σχεδόν βεβαιότητας πως μπορούν είτε όλοι μαζί, είτε ο καθένας ξεχωριστά όταν θα βρίσκεται στη μέρα του, να πάρουν πάνω τους ένα ματς, να ανατρέψουν τα δεδομένα, να… καθαρίσουν την μπουγάδα.

Ανέβηκε πολύ σε ποιότητα ο Παναθηναϊκός μεσοεπιθετικά και εκεί μοιάζει πως θα είναι η μεγάλη του δύναμη. Και υπάρχει ακόμα η προοπτική της απόκτησης ενός επιθετικού… πρώτης γραμμής, υπάρχει η επιστροφή του Μπουζούκη που θα κάνει τους πράσινους ακόμα πιο επικίνδυνους και πιο απρόβλεπτους. Υπάρχει η σταθερά του Μακέντα, ο ανεβασμένος Χατηθεοδωρίδης, το ερωτηματικό του Μπεκ και αυτό του Χατζηγιοβάνη, που βέβαια δύσκολα θα παραμείνει.

Μια ομάδα γεμάτη μεσοεπιθετικά, που με την εικόνα της στα περισσότερα φιλικά σε κάνει να… ανυπομονείς για την πρεμιέρα στη Λαμία και για τα επίσημα παιχνίδια που έρχονται. Υπάρχουν ωστόσο και θέματα που δεν έχουν λυθεί και ο χρόνος πλέον πιέζει.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σέντερ μπακ πρώτης γραμμής. Τον παίκτη – ηγέτη που ο Δώνης θα ήθελε εκεί. Προφανώς και οι ελάχιστες οικονομικές δυνατότητες έχουν παίξει ρόλο που ακόμα δεν έχει έρθει ένα στόπερ με τα στοιχεία που χρειάζονται.

Ο Παναθηναϊκός διάλεξε, όχι άδικα, να κάνει κάποιες υπερβάσεις μεσοεπιθετικά, ώστε να πάρει παίκτες σαν τον Κολοβό και τον Ζαχίντ και είναι αναγκασμένος να περιμένει για στόπερ, μήπως πέσουν οι τιμές και πιεστούν οι παίκτες. Αλλά είναι απαραίτητη η μεταγραφή εκεί, όπως και μία κίνηση ακόμα στον άξονα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ