ΑΕΚ: Στον μικρόκοσμο της, όλα πολύ μεγάλα

ΑΕΚ: Στον μικρόκοσμο της, όλα πολύ μεγάλα

Η διοίκηση της ΑΕΚ εμφανίστηκε ανέτοιμη να προστατέψει με κάθε τρόπο την επένδυση της, το πλάνο της, την επιλογή της στον προπονητή μόλις μετά το δεύτερο ματς

Όλα όσα ακολούθησαν την ρεβάνς με την Κραϊόβα την Πέμπτη, θα πίστευε κανείς ότι ήταν αποτέλεσμα αποκλεισμού της ΑΕΚ από την Ευρώπη. Δεν δικαιολογείται αλλιώς. Ο Δικέφαλος πέρασε τον πρώτο σκόπελο και πάει τώρα στα πραγματικά δύσκολα με την Τράμπζονσπόρ. Όχι ενωμένη και μία γροθιά, αλλά λες και έγινε κάτι πολύ σοβαρό στα αποδυτήρια της και διαλύεται το σύμπαν.

Η διοίκηση εμφανίστηκε ανέτοιμη να προστατέψει με κάθε τρόπο την επένδυση της, το πλάνο της, την επιλογή της στον προπονητή. Τον προπονητή που αυτή έφερε και ξεκίνησε να δουλεύει τέλη Ιουνίου και ακόμη δεν φτάσαμε τέλη Αυγούστου και οι γνωστοί… κακεντρεχείς μιλούν για το αν μείνει ή όχι. Διότι η ίδια η ΑΕΚ έδωσε το δικαίωμα. Η κεφαλή της, ο Μελισσανίδης και οι από κάτω του.

Δεν έβαλαν φραγμό σε οποιαδήποτε κουβέντα η συζήτηση για τον προπονητή τους, παρά μόνο άφησαν τις κουβέντες να αναπτύσσονται τις οποίες και τροφοδότησε το εσπευσμένο τετ α τετ Μελισσανίδη-Λυμπερόπουλο κατά τη διάρκεια του ματς. Λες και δεν μπορούσαν να τα πουν πριβέ μετά.

Η ΑΕΚ έκανε ένα πολύ κακό ημίχρονο με την Κραϊόβα. Σοκαριστικά κακό, αλλά μην ξεπεράσουμε και τα όρια. Αυτό που θέλει να χτίσει η ΑΕΚ δεν φτιάχνεται έτσι απλά το καλοκαίρι με 1-1,5 μήνα δουλειάς στην προετοιμασία. Θέλει χρόνο, παιχνίδια, ρυθμό, λάθη, προπονήσεις, αναλύσεις, μελέτη και πάλι δουλειά. Για να δεις μετά από κανά τρίμηνο τι ψάρια πιάνεις.

Ο Δικέφαλος δείχνει να μην μπορεί να καταλάβει τι θέλει να φτιάξει, τι θέλει να πετύχει και τι αποφάσισε. Μακάρι να ήταν ένα μεγάλο λάθος όλων, λάθος της στιγμής. Και από την Πέμπτη να δούμε όλοι μια διαφορετική συμπεριφορά και επικοινωνία, με επίκεντρο τον προπονητή. Της ΑΕΚ της χρειάζεται χρόνος, στήριξη και 1-2 διορθωτικές κινήσεις μέχρι 31 του μήνα. Αυτή είναι η πραγματική δουλειά της διοίκησης, αυτό της απέμεινε για τώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ