Η επιμονή του Πορτογάλου για την μεγάλη δικαίωση

Η επιμονή του Πορτογάλου για την μεγάλη δικαίωση

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να «σφραγίσουν» την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Με προσοχή και σοβαρότητα. Ο Μαρτίνς επιμένει στην επιτυχημένη τακτική για να δικαιωθεί και αυτός και η ομάδα

Ο Ολυμπιακός είναι στην Ρωσία και μετράει αντίστροφα για την ρεβάνς με αντίπαλο την Κράσνονταρ, στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να «σφραγίσουν» την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και είναι το φαβορί μετά την εντυπωσιακή νίκη στο πρώτο ματς με 4-0.

Η πρόκριση όμως δεν έχει κριθεί και γι’ αυτό τον λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αλλάζει τακτική. Για την ακρίβεια συνεχίζει με επιμονή την ίδια επιτυχημένη τακτική, με στόχο βέβαια την δικαίωση της ομάδας αλλά και του ίδιου.

Και η τακτική του Μαρτίνς αφορά την προετοιμασία των παικτών του για την ρεβάνς με τους Ρώσους. Παρά το 4-0 του πρώτου αγώνα ο Μαρτίνς έδωσε ξανά ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάλυση του παιχνιδιού.

Μίλησε στους παίκτες του γι’ αυτά που θα πρέπει να προσέξουν και ζήτησε μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση. Και δεν το κάνει για τους… τύπους ο Πορτογάλος. Το κάνει γιατί θέλει να δει τους ερυθρόλευκους απόλυτα συγκεντρωμένους στην αναμέτρηση.

Γιατί καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι το συγκεκριμένο ματς πρέπει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν λοιπόν επιτευχθεί ο στόχος θα μιλάμε για μια πολύ μεγάλη επιτυχία και θα είναι πολύ σημαντικό για το πρεστίζ του συλλόγου να επιστρέψει εκεί που ανήκει παραδοσιακά ο Ολυμπιακός τα τελευταία 22 χρόνια.

Θα είναι επίσης μεγάλη υπόθεση και για τον προπονητή των πειραιωτών, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δουλέψει πολύ για να φτάσει την ομάδα του ένα… βήμα πριν από την είσοδο της στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν επιτρέπεται καμιά χαλάρωση κι αυτό είναι κάτι που επισήμανε πολλές φορές στους παίκτες του ο έμπειρος προπονητής.

Τους έχει επίσης αναλύσει τις διαφορές που θα έχει στον τρόπο παιχνιδιού της η Κράσνονταρ αλλά και τα πολλά ρίσκο που είναι διατεθειμένη να πάρει η ρώσικη ομάδα.

Όλα δηλαδή έχουν γίνει με βάση τα «θέλω» του Πορτογάλου τεχνικού, με τον Μαρτίνς να προετοιμάζει την ομάδα του σα να έχει λήξει το πρώτο ματς 0-0.

Κι αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει ο προπονητής του Ολυμπιακού για να πετύχει τον στόχο της η ομάδα του Πειραιά. Το θέμα λοιπόν είναι να δείξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού την προσοχή που ζητάει ο Πορτογάλος τεχνικός των πειραιωτών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ