«Ναι ρε μ@λ@κ@, θα παίξω μπασκετάρα»!

«Ναι ρε μ@λ@κ@, θα παίξω μπασκετάρα»!

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχει μπροστά του μια ακόμα ευκαιρία να απαντήσει στο ερώτημα...

«Θα παίξεις μπάσκετ ρε μ@λ@κ@α;» είχε αναρωτηθεί σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από τρία χρόνια, όταν ξεκινούσε μια σεζόν του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν πάντα ένας συνεσταλμένος άνθρωπος που πάντα μιλούσε με τον εαυτό του και τα έλεγαν καλά. Όπως όλοι οι τύποι που θέλουν να πετύχουν. «Καίγονται» να φτάσουν στην κορυφή και «αυτομαστιγώνονται» πρώτοι από όλους όταν κάτι δεν πάει καλά.

Ένας τύπος που πάλεψε πολύ για να πετύχει. Πάλεψε πολύ να ξεπεράσει τα προβλήματα με τραυματισμούς, πάλεψε πολύ πρώτα με τον εαυτό του και μετά με τα «πρέπει» που είχε μπροστά του.

Συμβαίνει συχνά να αποκτηθεί ένας παίκτης, να θέλει με όλη τη δύναμη της ψυχής του και να μην του βγαίνει. Κι όσο προσπαθεί, τόσο το βουνό να γίνεται μπροστά του δυσθεώρητο. Να τον πιέζει η ανάγκη να δείξει αυτό που μπορεί και να μην τα καταφέρνει. Να έχει και τους τραυματισμούς. Κάταγμα περόνης λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δεν είναι και λίγο…

Ο Λευτέρης όμως έπαθε αυτό που παθαίνουν οι παίκτες των λεγόμενων μεγάλων ομάδων. Τον προσπέρασε το τρένο από ένα σημείο και μετά. Το έβλεπε να αναπτύσσει ταχύτητα και αυτός παρά την προσπάθεια να μην μπορεί να το προλάβει.

Τώρα το τρένο ήρθε ξανά στο σταθμό. Έστω και λόγω της απόλυτης ατυχίας του Γιάννη Αθηναίου, η πόρτα των αποδυτηρίων του ΟΑΚΑ ξανανοίγει για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, έτοιμη να τον υποδεχθεί όπως τότε. Τον Αύγουστο του 2014.

Στα 25 του χρόνια πλέον έχοντας μάθει, έχοντας πάθει (κυρίως), έχει μπροστά του την ευκαιρία να απαντήσει στο ερώτημα. Ο ρόλος είναι ξεκάθαρος: Τα… ρεπό του Καλάθη και του Ράις στην Α1. Κι όμως εκεί που άλλοι βλέπουν μια αποτυχία, εσύ μπορεί να βλέπεις χρυσάφι.

Ασφαλώς κανείς δεν θα έρθει να του δώσει τη φανέλα του βασικού, ούτε θα ξεκινήσει η πεντάδα της Ευρωλίγκας από αυτόν. Μια στιγμή όμως. Μπορεί να γίνει και αυτό. Διότι το παρκέ είναι ο μόνιμος και άτεγκτος κριτής. Απονέμει δικαιοσύνη και δεν γουστάρει να κρύψει κανέναν. Συνεπώς είναι στο χέρι ΚΑΙ του Λευτέρη να απαντήσει: «Ναι ρε μαλάκα παίζω μπασκετάρα»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ