Ολυμπιακός: Χίλια μπράβο στον Μαρτίνς για μια ομάδα – όνειρο

Ολυμπιακός: Χίλια μπράβο στον Μαρτίνς για μια ομάδα – όνειρο

Ο Πορτογάλος έκανε την δουλειά και με το παραπάνω. Πέρυσι «έχτισε» και φέτος ανέβασε επίπεδο την ομάδα του. Το… παράσημο στο πέτο το κέρδισε με το «σπαθί» του και όλοι αναγνωρίζουν την προσφορά του Πέδρο.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την μεγαλειώδη πρόκριση εις βάρος της Κράσνονταρ και στο μεγάλο λιμάνι έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένοι για την προσπάθεια που έκαναν το φετινό καλοκαίρι.

Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν τον μεγάλο τους στόχο κι εδώ πρέπει να σταθεί κάποιος στην μεγάλη συμβολή του Πέδρο Μαρτίνς, στην επίτευξη του μεγάλου τους στόχου.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει «καρφιτσωμένο» στο πέτο το… παράσημο της πρόκρισης και αυτό που είναι δεδομένο αφορά την προσφορά του έμπειρου τεχνικού.

Γιατί δεν χωρά αμφιβολία πως ο 49χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει κάνει σπουδαία δουλειά τον ένα χρόνο (και κάτι) που βρίσκεται στον πάγκο των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Είτε χρειαστεί να παρουσιάσει τακτική με κατοχή μπάλας είτε να παίξει στην κόντρα επίθεση.

Είναι μια ομάδα βασισμένη στις «αρχές» του προπονητή της και αυτό δεν είναι εύκολο να το πετύχει ένας κόοουτς. Για την ακρίβεια είναι πολύ δύσκολο αλλά ο Μαρτίνς το κατάφερε.

Αξίζει να σταθεί κάποιος με μεγάλη προσοχή στο επίτευγμα του προπονητή του Ολυμπιακού, γιατί οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν κάτι πολύ δύσκολο και μάλιστα με πέντε νίκες σε έξι ματς.

Δέχθηκαν ένα μόλις γκολ και πέτυχαν δεκατρία σε αυτά τα έξι παιχνίδια δείγμα και αυτό της πολύ καλής προετοιμασίας που έκαναν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Μαρτίνς προετοίμασε σωστά την ομάδα του και σε ότι αφορά το κομμάτι της τακτικής και της ανάλυσης του τρόπου παιχνιδιού των αντιπάλων του.

Με λίγα λόγια ο Μαρτίνς φρόντισε να δείξει την σοβαρότητα που πρέπει να έχει κάθε προπονητής για να οδηγήσει την ομάδα του στην επίτευξη ενός τόσο μεγάλου στόχου.

Και είναι αδιαμφισβήτητο πως ο προπονητής των ερυθρόλευκων, δούλεψε πολύ με την ομάδα του για να πετύχει τον στόχο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ