Η αντεπίθεση ξεκίνησε από την Τρίπολη και έχει ορίζοντα τον τίτλο

Η αντεπίθεση ξεκίνησε από την Τρίπολη και έχει ορίζοντα τον τίτλο

Η ΑΕΚ πηγαίνει στη διακοπή του πρωταθλήματος με άλλον «αέρα», με την αντεπίθεσή της για το πρωτάθλημα να έχει ήδη ξεκινήσει.

Η ΑΕΚ πήρε στην Τρίπολη πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς. Η νίκη στην έδρα του Αστέρα δίνει στην Ένωση ψυχολογία και αυτοπεποίθηση ενόψει συνέχειας, με την ομάδα να πηγαίνει στη διακοπή του πρωταθλήματος ήρεμη και συνάμα «φτιαγμένη».

Οι Κιτρινόμαυροι πήραν μια τεράστιας σημασίας νίκη και «φώναξαν» πως είναι… εδώ. Πλέον στην ΑΕΚ κοιτάζουν την επόμενη μέρα διαφορετικά. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας έχει αντιστραφεί πλήρως. Ο Νίκος Κωστένογλου έχει δώσει στην ΑΕΚ εκείνα ακριβώς που χρειαζόταν, προκειμένου να καταθέσει στο γήπεδο την ποιότητά της.

Οι παίκτες και ο προπονητής της Ένωσης κατέθεσαν την ψυχή τους την Κυριακή και κατάφεραν  να πετύχουν αυτό που ήθελαν, ακόμα και όταν όλα έδειχναν εναντίον τους. Ήταν τέτοια η αποφασιστικότητά όλων όμως να επιστρέψουν στην Αθήνα με τους τρεις βαθμούς, που δεν μπορούσε στο τέλος να γίνει τίποτα λιγότερο από αυτό.

Πλέον στην ΑΕΚ δηλώνουν έτοιμοι να πατήσουν για τα καλά το γκάζι με την επιστροφή στη δράση και να παραμείνουν προσηλωμένοι στον μεγάλο τους στόχο. Που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Οι Κιτρινόμαυροι βλέπουν το ματς της Τρίπολης ως το πρώτο βήμα, της αντεπίθεσης που ξεκινά.

Η λέξη «πρωτάθλημα» είναι η μοναδική που υπάρχει στο μυαλό των Κιτρινόμαυρων, που τα όσα γράφτηκαν ή ακούστηκαν για εκείνους το προηγούμενο διάστημα, έχουν ξυπνήσει τον εγωισμό τους. Οι παίκτες της ΑΕΚ εκτιμούν πως με τη νίκη απέναντι στον Αστέρα και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε αυτή, έδωσαν απαντήσεις. Ενώ αυτό που ακούστηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μετά το ματς, ήταν πως έπειτα από τη διακοπή θα δουν όλοι την… κανονική ΑΕΚ. Μιας και η βελτίωση που έχει δείξει η ομάδα θα συνεχιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ