Ολυμπιακός: Η Τότεναμ ας περιμένει..

Ολυμπιακός: Η Τότεναμ ας περιμένει..

Ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα. Το Σάββατο έρχεται ο Βόλος των έξι δανεικών από τον ΠΑΟΚ με πολλά κίνητρα. Όλα στον καιρό τους λοιπόν…

Νεοφώτιστη ομάδα που ουσιαστικά δημιουργήθηκε από το πουθενά και που στο… γιγαντιαίο ελληνικό ποδόσφαιρο βρέθηκε μέσα σε δύο χρόνια στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Με δυναμική και έμπειρα χέρια να την καθοδηγούν ο Βόλος πέτυχε ένα μικρό «θαύμα», όπως αρκετές στο παρελθόν ομάδες που ανέβηκαν με «ασανσέρ» τις κατηγορίες.

Πρώτος πέρσι στην δεύτερη κατηγορία, πρώτος και φέτος μετά από δύο αγωνιστικές με νίκες μάλιστα επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και επί του Άρη στον Βόλο. Με καλό υλικό, παίκτες που ξέρουν την κατηγορία καλά όπως ο Γέντρισεκ και με την «αύρα» του ΠΑΟΚ που έρχεται από τους έξι παρακαλώ δανεικούς που έχει στο ρόστερ του. Ίσως πρόκειται για πανελλήνιο ρεκόρ οι έξι δανεικοί, σίγουρα για ρεκόρ των τελευταίων χρόνων.

Καταδεικνύει βεβαίως τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει ο Βόλος με τον ΠΑΟΚ. Ο Βόλος που έχει ένα σωρό κίνητρα απέναντι στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας, στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός λίγες μέρες πριν την πρώτη «μάχη» στα… αστέρια με την Τότεναμ υποδέχεται τον Βόλο με στόχο το 3 στα 3 και αν κάποιοι θεωρούν πως θα έχει εύκολο έργο κάνουν λάθος. Θα πει κανείς, αδελφέ, τα ίδια μας γράφεις σε κάθε αγώνα. Ναι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα πρέπει να «ματώνει» σε κάθε ματς ο Ολυμπιακός για να νικά. Σε κάθε ματς, ανεξάρτητα δυναμικότητας ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεπερνάει σοβαρά εμπόδια. Σε όλα τα επίπεδα.

Σαφέστατα στον Ολυμπιακό άπαντες γνωρίζουν τι θα επιδιώξει να πετύχει ο Βόλος το βράδυ του Σαββάτου. Και για να μην παρεξηγηθούμε καλά θα κάνει ο κάθε Βόλος να ψάχνει το μεγάλο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι η σταθερότητα, αν γίνομαι αντιληπτός.

Όπως και να έχει για τον Ολυμπιακό δεν πρέπει να παίζει κανένα ρόλο τι θα κάνει ο κάθε Βόλος που θα βρίσκει κάθε αγωνιστική απέναντι του. Αλλά τι θα κάνει ο ίδιος.

Το πρωτάθλημα άλλωστε είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού. Έχει εκφραστεί ξεκάθαρα από όλους με πρώτους και καλύτερους τους Μαρινάκη και Μαρτίνς. Και είναι απολύτως λογικό αυτό, χωρίς να σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα… αδιαφορήσει για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το αντίθετο βέβαια, αλλά αυτό που προέχει πλέον μετά την καλοκαιρινή επιτυχία είναι και η συνολική επιτυχία. Και αυτή είναι ο τίτλος. Για αυτό και ο Μαρτίνς είπε πως αν είχε να διαλέξει από το πρωτάθλημα και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ θα διάλεγε τον τίτλο.

Μήπως άλλωστε θυμάστε τι είχε γίνει το 2010 όταν ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα αλλά είχε περάσει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ; Κρίθηκε επιτυχημένη η χρονιά; Όχι βέβαια.

Η Τότεναμ λοιπόν που έρχεται για την πρώτη αγωνιστική την ερχόμενη Τετάρτη στο Καραϊσκάκη μπορεί να περιμένει. Το Σάββατο προέχει το 3 στα 3 επί του Βόλου. Ο Μαρτίνς το γνωρίζει αυτό, με ότι συνεπάγεται. Μετά το 3 στα 3 θα έρθει η ώρα των Άγγλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ