Ο Κούτρης έδειξε τον «δρόμο» σε μια δύσκολη χρονιά

Ο Κούτρης έδειξε τον «δρόμο» σε μια δύσκολη χρονιά

Ο νεαρός μπακ είχε την σωστή νοοτροπία και έδειξε με την εμφάνιση του ότι ήταν πανέτοιμος να κάνει την διαφορά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς ήταν αναγκασμένος να πάρει δύσκολες αποφάσεις σε ότι αφορά την λίστα για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ίδιος άλλωστε μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα στην συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας του λιμανιού.

Είπε και κάτι ακόμα όμως ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων. Ότι στην διάρκεια της σεζόν θα χρειαστεί την βοήθεια όλων των παικτών που έχει στην διάθεση του.

Και η αλήθεια είναι πως ο Λεονάρντο Κούτρης πρόσφερε απλόχερα όλο το ταλέντο του στην ομάδα του Πειραιά, στην αναμέτρηση με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη.

Ο νεαρός μπακ έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας με τον ίδιο τον Μαρτίνς να κάνει λόγο για πολύ δύσκολη απόφαση. Δεν ήταν εύκολο για τον έμπειρο τεχνικό ν’ αφήσει εκτός τον Κούτρη.

Αυτό όμως που έχει πολύ μεγάλη σημασία για την ομάδα του Πειραιά ήταν η νοοτροπία του διεθνούς αμυντικού, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Κούτρης «έδειξε» τον δρόμο για όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού, σε μια δύσκολη χρονιά, σε μια αγωνιστική περίοδο με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο νεαρός μπακ έδειξε με την εμφάνιση του πως ήταν στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας όχι απλά για να βοηθήσει την ομάδα του, αλλά για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων.

Ο Κούτρης ξέρει πολύ καλά ότι ο Μαρτίνς δεν πρόκειται να τον αδικήσει. Είναι βέβαιο πως θα του δώσει τις ευκαιρίες και ειδικά με τέτοιες εμφανίσεις ο συναγωνισμός Τσιμίκα – Κούτρη θα βγάλει κερδισμένο τον Ολυμπιακό.

Οφείλει λοιπόν να σταθεί κάποιος στην εμφάνιση που έκανε ο νεαρός διεθνής μπακ, καθώς ο Κούτρης έκανε «άνω – κάτω» την άμυνα του Βόλου, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Και στο πρώτο μέρος πάντως δεν ήταν λίγες οι φορές που ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού ανέβηκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων, δίνοντας κι άλλη επιλογή στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού.

Ο Κούτρης αντιμετώπισε με σωστή νοοτροπία το παιχνίδι κι αυτό είναι που ικανοποίησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Γιατί πολύ απλά ο νεαρός αμυντικός θέλησε να δείξει στον Μαρτίνς ότι είναι πάντα έτοιμος για να παίξει και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος από την χθεσινή εμφάνιση για να στείλει ένα πολύ θετικό μήνυμα ο νεαρός αμυντικός.

Η φετινή σεζόν είναι απαιτητική κι αυτό το ξέρει καλά ο προπονητής του Ολυμπιακού. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο Πορτογάλος «έβγαλε» σιγουριά με τα όσα είπε πριν από λίγες ημέρες για τις δυνατότητες της ομάδας του.

Είχαμε λοιπόν επισημάνει ότι αυτή η σιγουριά «πηγάζει» από το γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ. Και δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Κούτρης έδειξε με την απόδοσή του γιατί ο Μαρτίνς αισθάνεται σίγουρος για τις ικανότητες του Ολυμπιακού.

Κάθε παίκτης της ομάδας του Πειραιά πρέπει να έχει στο μυαλό του την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο χθεσινό παιχνίδι ο Κούτρης. Γιατί ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν πανέτοιμος όχι απλά να παίξει αλλά να κάνει την διαφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ