Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ξέρει

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ξέρει

Ο προπονητής του Ολυμπιακού «έδειξε» εντεκάδα, στην προπόνηση του Σαββάτου, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και σκέφτεται μια αλλαγή σε σχέση με το βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων απέναντι στην Τότεναμ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται φυσικά μόνο τη νίκη στο ντέρμπι με τον μεγάλο τους αντίπαλο.

Στόχος φυσικά της ομάδας του λιμανιού είναι να πετύχει την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και δεν χωρά αμφιβολία ότι οι πειραιώτες πάνε στο ντέρμπι με πολύ καλή ψυχολογία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς «έδειξε» εντεκάδα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του και με βάση τα πλάνα του Πορτογάλου, οι ερυθρόλευκοι είναι πιθανό να έχουν μόλις μια αλλαγή, σε σχέση με το βασικό σχήμα στον αγώνα με την Τότεναμ.

Αυτή η αλλαγή έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς αναμένεται να επιλέξει τον Ελ Αραμπί για την αρχική εντεκάδα της ομάδας του.

Ο Γκερέρο είχε παίξει βασικός στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Τότεναμ αλλά ο 49χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού έδειξε στην τελευταία προπόνηση ότι μάλλον θα προτιμήσει τον Ελ Αραμπί.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της εντεκάδας της ομάδας του λιμανιού τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ειδικά από την στιγμή που ο Μαρτίνς έδειξε πως δεν πρόκειται να κάνει αλλαγή στο αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης.

Υπήρχε αρχικά η σκέψη να παίξει βασικός ο Κούτρης στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, αλλά ο Μαρτίνς αποφάσισε να διατηρήσει στο αρχικό σχήμα της ομάδας του τον Τσιμίκα, προφανώς γιατί έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση του νεαρού μπακ απέναντι στους λονδρέζους.

Η εντεκάδα λοιπόν του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να είναι η ακόλουθη: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Η ανάλυση και οι εντολές του Πορτογάλου

Ο προπονητής των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να αναλύσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στους παίκτες του, έτσι ώστε οι ερυθρόλευκοι να έχουν πλήρη εικόνα για το αγωνιστικό προφίλ των πράσινων.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο έμπειρος τεχνικός έδειξε βίντεο (για αρκετή ώρα) στους παίκτες του με στιγμιότυπα από παιχνίδια του τριφυλλιού και ζήτησε πολύ μεγάλη προσοχή στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Μαρτίνς εστίασε ξανά στην σοβαρότητα που πρέπει να έχουν οι παίκτες του στο ντέρμπι, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε από τους ερυθρόλευκους να αφήσουν πίσω το παιχνίδι με την Τότεναμ και να αφοσιωθούν στον σπουδαίο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μαρτίνς έστειλε μάλιστα το μήνυμα στους παίκτες του για τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, τονίζοντας πως το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ντέρμπι και επανέλαβε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ