Ολυμπιακός: Ανυπομονώντας για τον Λοβέρα…

Ολυμπιακός: Ανυπομονώντας για τον Λοβέρα…

Ο Αργεντινός είναι το «πουλέν» του Πέδρο Μαρτίνς. Ήδη τα όσα μεταφέρονται για τα επιτεύγματα του στο Ρέντη είναι εντυπωσιακά. Είναι ένας από τους παίκτες που περιμένουμε σύντομα να μας «αποκαλυφθεί».

Ο Ολυμπιακός δαπάνησε 4 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει στην Ευρώπη τον 20χρονο Μάξι Λοβέρα και να κάνει πράξη άλλη μια επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Λοβέρα άλλωστε είχε μπει στο «μικροσκόπιο» του Πορτογάλου τεχνικού από την περσινή σεζόν, περνώντας όλα τα τεστ και από τους σκάουτερ των Πειραιωτών.

Για την αξία του και αυτά που μπορεί να προσφέρει στο χορτάρι ο Μαρτίνς… πετάει την σκούφια του.

Θα δείτε πράγματα που δεν θα πιστεύετε είχε πει πριν λίγες μέρες σε «πηγαδάκι» στο Καραϊσκάκη μιλώντας με τον Νίκο Κώτση. Λίγο μετά το 2-2 με την Τότεναμ είχε μιλήσει για πολλά και πολλούς αλλά αυτά που είχε πει για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ξεχώρισαν.

Χρειάζεται να κατανοήσει και να συνηθίσει το ευρωπαικό παιχνίδι, τακτικά θέλει δουλειά όμως η «έκρηξη» που έχει και τα… ζογκλερικά που κάνει είναι ικανά να «ρίξουν» το Καραϊσκάκη.

Ο Μάξι Λοβέρα αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέρονται πρότζεκτ του Ολυμπιακού. Θα τον δούμε λογικά να ντεμπουτάρει με τα ερυθρόλευκα στο ματς του Σαββάτου με την Λαμία.

Θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Αργεντινό να «συστηθεί» στο ελληνικό κοινό. Εικόνα βεβαίως υπάρχει από βιντεάκια με την Ροζάριο Σεντράλ, όμως είναι διαφορετικό να τον βλέπεις από κοντά, στο νέο του περιβάλλον.

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Μάξι Λοβέρα έχει ήδη προκαλέσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον με την παρουσία του στις προπονήσεις. Την «κρύβει» την μπάλα και δείχνει πως έχει όλα τα φόντα για μεγάλη καριέρα.

Όταν θα είναι 100% έτοιμος (σωματικά είναι) και θα μπει για τα καλά στο κλίμα της νέας του ομάδας τότε θα δούμε… τέρατα.

Μέχρι τότε κρατάμε αυτά που λένε στο Ρέντη και κυρίως την σιγουριά του Μαρτίνς πως ο Λοβέρα θα μας «τρελάνει».

Και περιμένουμε το Σάββατο όπου λογικά έρχεται η πρώτη του «ερυθρόλευκη» παράσταση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ