Μαρτίνς: Έχει πολλά να πετύχει ακόμη…

Μαρτίνς: Έχει πολλά να πετύχει ακόμη…

Ο Μαρτίνς απλά επιβεβαίωσε το λογικό, πως δεν σκέφτεται τίποτα άλλο εκτός του Ολυμπιακού. Και πώς να μην συμβαίνει αυτό;

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήθελε να φέρει ξανά στην Πορτογαλία τον Πέδρο Μαρτίνς για να μπορέσει να «χτίσει» από την αρχή τη νέα της ομάδας σε γερές βάσεις. Πολύ καλή επιλογή για τους Πορτογάλους καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους νέους προπονητής της χώρας και όχι μόνο.

Δυστυχώς για τους Πορτογάλους ο Μαρτίνς όχι απλά έχει δουλειά αλλά έχει και πολλά να πετύχει μπροστά του.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας χθες στη NOVA επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ που τον ήθελε να μην προβληματίζεται καν στην προοπτική της Σπόρτινγκ καθώς είναι ξεκάθαρο τι θέλει να κάνει και που νοιώθει πολύτιμος. Και που είναι πολύτιμος για την ακρίβεια.

Ο Μαρτίνς έχει καταφέρει ότι κανείς άλλος προκάτοχος του στον Ολυμπιακό. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του συλλόγου και του κόσμου της ομάδας χωρίς να έχει πάρει τίτλο. Δεν θα μπω τώρα ξανά στη διαδικασία να θυμίσω γιατί δεν μπόρεσε πέρσι να πάρει τίτλο, είναι γνωστά.

Ο Μαρτίνς όμως με την ομάδα που δημιούργησε έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης γέμισε το Καραϊσκάκη και πρόσφερε στον κόσμο του Ολυμπιακού θέαμα, ωραίο ποδόσφαιρο.

Φέτος είναι η ώρα να προσφέρει μαζί και τίτλους και διακρίσεις. Πέρσι ήταν η Μίλαν φέτος είναι ήδη η αήττητη πορεία στην Ευρώπη και η συμμετοχή στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Την Τρίτη στο Βελιγράδι παίζει ένα καθοριστικό ματς από το αποτέλεσμα του οποίου θα ξέρει που ακριβώς θα στοχεύει.

Στην Ελλάδα τρέχει ένα σερί από εκείνη την απίστευτη βραδιά με την Λαμία στο Κύπελλο με νίκες και μόλις μια ισοπαλία, την προηγούμενη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό.

Στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς βρήκε ότι ακριβώς ήθελε. Έχει ότι θα ζητούσε ένας προπονητής σε έναν μεγάλο σύλλογο.

Ο Μαρινάκης και η διοίκηση του Ολυμπιακού έκαναν πράξη όλες τις επιθυμίες του. Ο κόσμος τον πιστεύει και τον στηρίζει, οι ποδοσφαιριστές «πίνουν νερό στο όνομα του», οι συνθήκες δουλειάς στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικές.

Τι άλλο να θέλει ο Μαρτίνς; Έχει τα πάντα στον Ολυμπιακό και έχει μια ομάδα πλέον έτοιμη, σωστά δουλεμένη, ικανή για το καλύτερο, για να πετύχει αν χρειαστεί και κόντρα σε όλους.

Έχει μπροστά του μια χρονιά που μπορεί να τον «γεμίσει» επιτυχίες! Και τίτλους! Πως είναι δυνατόν να σκεφτόταν να τα αφήσει όλα αυτά; Ακόμη και αν η προοπτική της Σπόρτινγκ προφανώς και δεν είναι αμελητέα.

Όμως μεταξύ μας ο Μαρτίνς με τις δυνατότητες που έχει ως προπονητής όταν (αν και εφόσον) έρθει η ώρα να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό θα κοιτάξει πολύ πιο ψηλά, όπως συμβαίνει ήδη με (σχεδόν) όλους τους προκατόχους του στο Ρέντη.

Μέχρι να φτάσει αυτή η ώρα, έχει πολλά ακόμη να πετύχει στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ