Παναθηναϊκός: Τον VARάνε χωρίς έλεος

Παναθηναϊκός: Τον VARάνε χωρίς έλεος

Αν ο Σκουλάς είδε τα οφσάιντ και πήρε αυτές τις αποφάσεις πρέπει να αλλάξει επάγγελμα γιατί είναι ανίκανος για τη διαιτησία. Όπως το σύνολο των Ελλήνων διαιτητών. Και όπως, φυσικά και ο Κομίνης.

Την πρώτη φορά έγινε στην πρεμιέρα στη Λαμία. Εκεί που αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Σκουλάς και έριξε την… πιστολιά στον Παναθηναϊκό με το καλημέρα της σεζόν. Δεν υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Βύντρα και δευτερόλεπτα αργότερα η Λαμία άνοιξε το σκορ.

Η συνέχεια δόθηκε στη Νέα Σμύρνη. Ο Μανιάτης έριξε σφαλιάρα στον Περέα, ο διαιτητής είδε τη φάση στο VAR και εκεί που θα έδινε κόκκινη κάρτα ακόμα και ο… Μανιάτης για παραδειγματισμό στον εαυτό του, ο ρέφερι έδειξε κίτρινη.

Τρίτη διαιτητική… πιστολιά και μάλιστα διπλή το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη. Σκουλάς και Κομίνης με το έτσι θέλω χάρισαν τη νίκη στην Ξάνθη, ασελγώντας στο πτώμα του Παναθηναϊκού. Ακύρωσαν καθαρό γκολ του Ζαχίντ, μέτρησαν γκολ οφσάιντ της Ξάνθης. Μια αλλοίωση αποτελέσματος που βγάζει μάτι. Ο Σκουλάς είδε τις φάσεις και δεν είπε στον Κομίνη να πάει να τις δει κι εκείνος. Αποφάσισε πως το ένα είναι οφσάιντ και το άλλο δεν είναι. Έκρινε λάθος και στις δύο.

Κάθε Κυριακή που περνάει οι Έλληνες διαιτητές αποδεικνύουν ολοένα και περισσότερο πως δεν ξέρουν τους κανονισμούς. Ο Σκουλάς, για παράδειγμα, δεν τους ξέρει. Κι απ’ τη στιγμή που δεν τις ξέρει, θα πρέπει να μη σφυρίζει. Αν τους ξέρει και αποφασίζει όπως αποφάσισε στη Ριζούπολη, τότε είναι στημένος, άρα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Και γεννιούνται ερωτήματα: από ποιον στήθηκε; Γιατί στήθηκε; Που αποσκοπούσαν τα δύο καραμπινάτα λάθη του που αλλοίωσαν ένα αποτέλεσμα;

Οπότε ας κρατήσουμε πως απλά είναι άσχετος και ας πάει σπίτι του. Όπως και ο Κομίνης, ο άνθρωπος που άλλαξε δέκα αποφάσεις σε μια φάση σε ντέρμπι τίτλου στην Τούμπα και ακόμα σφυρίζει. Και συνεχίζει να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Και να ταλαιπωρεί ομάδες και φιλάθλους.

Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Ξάνθη γιατί έπρεπε να χάσει. Με κάθε τρόπο. Τα δικά του προβλήματα θα αναλυθούν άλλη στιγμή, αλλά τα δικά του προβλήματα δεν γίνεται να αποτελούν άλλοθι για τους επικίνδυνους διαιτητές που υπάρχουν και συνεχίζουν να σφυρίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Και επειδή καμιά φορά θα πρέπει να μάθει ο κόσμος να διαβάζει και… διαφορετικά κάποια πράγματα, η Ξάνθη νίκησε στην Αθήνα γιατί έπρεπε να νικήσει. Ίσως αυτή τη φορά ο Σκουλάς και ο Κομίνης να μην ήθελαν να… πιστολιάσουν τον Παναθηναϊκό, αλλά να βοηθήσουν τον αντίπαλό του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ