Το χιόνι μπαίνει από παντού στο σπίτι…

Το χιόνι μπαίνει από παντού στο σπίτι…

Αισιόδοξος στον Παναθηναϊκό παραμένει μόνο ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που η αισιοδοξία σε εγκαταλείπει τελευταία. Σαν την ελπίδα. Ολοι οι άλλοι στον σύλλογο βλέπουν πως το πλοίο οδηγείται στα βράχια λες και ένα αόρατο χέρι σπρώχνει με όλες τις δυνάμεις σε αυτή την φονική πορεία. Ο διαιτητής Αρετόπουλος θα μπορούσε να […]

Αισιόδοξος στον Παναθηναϊκό παραμένει μόνο ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που η αισιοδοξία σε εγκαταλείπει τελευταία. Σαν την ελπίδα. Ολοι οι άλλοι στον σύλλογο βλέπουν πως το πλοίο οδηγείται στα βράχια λες και ένα αόρατο χέρι σπρώχνει με όλες τις δυνάμεις σε αυτή την φονική πορεία.

Ο διαιτητής Αρετόπουλος θα μπορούσε να αναβάλλει το ματς στην Λαμία επικαλούμενος λόγους προστασίας της σωματικής ακεραιότητας των παικτών. Από τη στιγμή που πράγματι η μπάλα αναπηδούσε στοιχειωδώς πάνω στο χιόνι άλλος λόγος δεν υπάρχει για να αναβάλλει. Δεν το έκανε και οι παίκτες μπήκαν να «παίξουν».

Οι παίκτες της Λαμίας το πήραν σοβαρά και άρχισαν να πατινάρουν. Οι παίκτες του Ουζουνίδη προσπαθούσαν να προφυλαχθούν από το χιόνι και τον πάγο. Όταν άρχισε να χιονίζει γκολ προσπάθησαν να αποτρέψουν τα χειρότερα για να αποδειχτεί πως η πορεία προς τα βράχια δεν αλλάζει με τίποτα. Το σουτ του Λουντ πήγε στο δοκάρι και το γκολ του Κουρμπέλη ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ. Όταν οι «δυνάμεις του σύμπαντος» συνωμοτούν εναντίον σου…

Τέσσερα γκολ από την Λαμία όποιες κι αν είναι οι γηπεδικές συνθήκες δεν χωνεύονται. Αποτελούν αγωνιστικό στίγμα, χώρια που κάνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου σχεδόν απαγορευτική.

Ο Ουζουνίδης έχει στείλει ήδη εκτός ομάδας παίκτες διότι δεν ενδιαφέρονται και δεν προσπαθούν. Αν είδε τέτοιους και στο πρώτο ημίχρονο του ματς στην Λαμία μάλλον θα πρέπει να το καταπιεί χωρίς να πει κουβέντα. Διαφορετικά θα πρέπει να βάλει σώβρακο και φανέλα για να παίξει ο ίδιος.

Μην ξεγελούν οι απανωτές πλην ολιγοήμερες αναβολές στην εκδίκαση υποθέσεων όπου παίκτες ζητούν τα λεφτά τους. Η ώρα της εκδίκασης θα φτάσει κι αν δεν έχουν μπει χρήματα στους λογαριασμούς τους η αφαίρεση βαθμών είναι προ των πυλών. Όλα αυτά δεν είναι θεωρητικό ενδεχόμενο σε ένα απώτερο μέλλον. Είναι υπόθεση του μηνός Ιανουαρίου.

Φως δεν υπάρχει από πουθενά και το ξεπούλημα παικτών με γλίσχρα τιμήματα καθυστερεί. Αφήστε που κανείς στις μέρες μας δεν πληρώνει μετρητά και μπροστά. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και ορατός. Ο αισιόδοξος και άνετος κ. Κωνσταντίνου περιμένει να κλείσει μεταγραφές και να φέρει χρήμα στα ταμεία από τον κ. Διαμαντόπουλο με τον οποίο έφαγε τα μουστάκια του πριν από λίγες ημέρες για τον χειρισμό της υπόθεσης Κουτρουμπή.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται όσοι ανέλαβαν να «τρέξουν» την ΠΑΕ κι αν αντιλαμβάνονται την επικείμενη καταστροφή. Στο σημείωμα δεν συμπεριλαμβάνω τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Αυτός «εγκληματεί» εκ προμελέτης. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου εξ αμελείας και αφελείας. Όπως και να το δει κανείς το χιόνι μπαίνει από παντού στο σπίτι του Παναθηναϊκού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ