Κύριε Λάκοβιτς, φεύγοντας, πάρτε μαζί σας και τον Περέιρα!

Κύριε Λάκοβιτς, φεύγοντας, πάρτε μαζί σας και τον Περέιρα!

Από την παρουσία των επιτηρητών και του μνημονίου το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ωφελήθηκε. Τουλάχιστον, ας πάρουν φεύγοντας τον ανεκδιήγητο Περέιρα…

Βγήκε λοιπόν ο κ. Λάκοβιτς και με συνέντευξή τους την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» μας ενημέρωσε πως την επόμενη χρονιά παύει η επιτήρηση των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αποχωρούν οι διάφοροι επιτηρητές τύπου Χέμπερτ Χούμπελ. Εδώ ταιριάζει η λαϊκή παροιμία «χέστηκε η φοράδα στο αλώνι»!

Να φύγουν αλλά θα ήταν καλό να μας έλεγε ο κ. Λάκοβιτς τόσο καιρό που ήταν εδώ τι πρόσφεραν; Σε τι συνίσταται η παρουσία τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να υποθέσουμε ότι μειώθηκαν τα κρούσματα βίας είναι περίπου γελοίο. Στα χρόνια της «εξυγίανσης» δεν έμεινε τίποτα όρθια από τις συγκρούσεις των οπαδών μεταξύ τους, τις συγκρούσεις με την αστυνομία , τα ραντεβού του θανάτου και πάει λέγοντας. Μήπως οι επιτηρητές εμπόδιζαν την ΕΠΟ να εκτινάξει τα λειτουργικά της έξοδα;

Όχι, την άφησαν να διπλασιάσει τους αμειβόμενους από αυτή στους εκατόν είκοπσι από εξήντα οχτώ που ήταν όταν ανέλαβε η διοίκηση Γραμμένου. Μήπως συνέβαλαν στην αυστηροποίηση των ποινών. Μα είναι φέτος που συμφωνήθηκε η μείωσή τους ώστε ουσιαστικά να μην υπάρχουν τιμωρίες με αφαίρεση βαθμών. Είναι δηλαδή απορίας άξιον τι μας πρόσφεραν οι επιτηρητές εκτός από το να τους πληρώνουμε τα έξοδα διαμονής. Ότι η διοίκηση Γραμμένου μπορεί να τα κάνει ακόμα χειρότερα όταν φύγουν ισχύει αλλά όχι ότι η παραμονή τους έλυσε κάποιο πρόβλημα. Αφησα εκτός συζήτησης και απολογισμού την διαιτησία διότι εδώ γελάει ο κάθε πικραμένος.

Διότι με εξαίρεση τον ΠΑΟΚ γελούν όλοι και διαμαρτύρονται όλοι. Ακόμα κι αυτοί που ήταν από τους υποστηρικτές της τοποθέτησης ξένου αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ. Ο Περέιρα κατάντησε επιθεωρησιακό νούμερο με τις αυθαιρεσίες, τα τραγικά λάθη και την μονομέρειά του.  Συμπεριφέρθηκε όπως οι αποικιοκράτες στους ιθαγενείς και για αυτή την εξυπηρέτηση που μας έκανε εισέπραττε και εισπράττει περίπου είκοσι δύο χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Μιλάμε για κανονική πρόκληση να παίρνει το μήνα ο αρχιδιαιτητής σχεδόν τα διπλά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αμφιβάλω ζωηρά ότι η λύση είναι να επανέλθουμε σε Ελληνα αρχιδιαιτητή.

Το περιβάλλον είναι τόσο τοξικό που δύσκολα θα μπορούσε α σταθεί στη θέση του έστω και για λίγους μήνες. Ο ξένος αρχιδιαιτητής και οι ξένοι διαιτητές εξακολουθούν να είναι αναγκαίο κακό για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε τουλάχιστον ο κ. Λάκοβιτς φεύγοντας να πάρει μαζί του τον Μέλο Περέιρα και να μας απαλλάξει από την έπαρση και την ανικανότητα του. Ας συνεχίσει στην Πορτογαλία την δραστηριότητά του αν και εκεί γνωρίζουν πολύ καλά περί τίνος πρόκειται. Από την παρουσία των επιτηρητών και του μνημονίου το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ωφελήθηκε . Εμεινε μόνο η αίσθηση των υφυπουργών Αθλητισμού ότι τάχα συζητούν με σοβαρούς και καταρτισμένους ανθρώπους τα ζητήματα του ποδοσφαίρου. Τουλάχιστον ας πάρουν φεύγοντας τον ανεκδιήγητο Περέιρα. Εκτός αν περιμένουν να διαμαρτυρηθεί και ο ΠΑΟΚ με τα καμώματά του για να μας απαλλάξουν από την παρουσία του….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ