Και ο Ολυμπιακός στον αγώνα του…

Και ο Ολυμπιακός στον αγώνα του…

Μεγάλο και δύσκολο ματς με την ΑΕΚ. Το Καραϊσκάκη θα «μιλήσει». Ο Ολυμπιακός σε ένα ακόμη ντέρμπι. Κάθε ματς στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης» είναι «μάχη» για τον Ολυμπιακό έτσι και αλλιώς…

Μην λέμε και γράφουμε συνεχώς τα ίδια. Τα ντέρμπι όπως το αποψινό για τον Ολυμπιακό αποτελούν μια επιπλέον δοκιμασία. Η ΑΕΚ θα παίξει για την επιβίωση της στο Καραϊσκάκη όσο και αν βρισκόμαστε μόλις στην 8η αγωνιστική. Η ΑΕΚ που θα επιδιώξει με έξυπνο τρόπο να αποδιοργανώσει τον Ολυμπιακό.

Σε ένα γήπεδο που συνήθως βρίσκει «φουρτούνες». Όπως πέρσι στο εντυπωσιακό 4-1. Για τον Ολυμπιακό όμως το ζητούμενο δεν είναι τι θα κάνει η ΑΕΚ αλλά τι θα κάνει αυτός. Και προφανώς δεν υπάρχει καμιά προσπάθεια υποτίμησης. Η ΑΕΚ που δεδομένα δεν είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό όμως πάντα σε ένα ντέρμπι μπορούν να συμβούν τα πάντα. Το είδαμε και στο ΟΑΚΑ στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Σε αυτό το ματς όμως που έρχεται ο Ολυμπιακός έχει πραγματικά τα πάντα στα χέρια του. Και θαρρώ πως ξανά το Καραϊσκάκη θα «μιλήσει». Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμος για μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα.

Έτοιμος για να συνεχίσει πρώτος και καλύτερος. Μέσα από συνεχόμενες «μάχες». Την ώρα που ο ΠΑΟΚ περνάει εύκολα απογεύματα, όπως το Σάββατο στον Βόλο, την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει την εύνοια της «εξυγίανσης», την ώρα που ο ΠΑΟΚ είναι τυχερός να βρίσκονται συχνά-πυκνά σε τραγική κατάσταση οι αντίπαλοι τερματοφύλακες, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον αγώνα του.
Μόνος απέναντι σε όλους, γνωρίζοντας πως κάθε αγωνιστική έχει και ένα ντέρμπι. Με όλη την σημασία της λέξης.

Πόσο δε μάλιστα όταν έχει να παίξει με την ΑΕΚ, που πάντα ήταν, είναι και θα είναι ντέρμπι. Την ΑΕΚ που αν την νικήσει θα την στείλει στο -8 από την κορυφή. Ο Ολυμπιακός που ξέρει πως θα βρει και πάλι εμπόδια απέναντι του.

Όμως έχει την δυναμική του ρόστερ του, του πολύ καλού προπονητή του και του κόσμου του που θα γεμίσει ξανά το Καραϊσκάκη.

Το βράδυ της Κυριακής ο Ολυμπιακός μπορεί να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του. Μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, διπλή. Και να στείλει το μήνυμα του παντού. Ειδικά σε αυτούς που είναι η «δουλειά» τους να τον πολεμούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ