Είναι όντως σοκαριστικό πως ο Μαρινάκης «καίγεται» για την Ακαδημία!

Είναι όντως σοκαριστικό πως ο Μαρινάκης «καίγεται» για την Ακαδημία!

Για τον Μαρινάκη η Ακαδημία συμπεριλαμβανομένου και της Κ19 είναι το όραμα του. Η «καψούρα» του. Και για αυτό είναι πάντα εκεί. Στα καλά και στα άσχημα.

Σήκωσε αντιδράσεις από τους… γνωστούς-άγνωστους «απέναντι» η κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και να επιχειρήσει ένα ισχυρό «ηλεκτροσόκ» στην ομάδα Κ19. Στους παίκτης της δεύτερης ομάδας, στην πλειοψηφία τους επαγγελματίες παίκτες του Ολυμπιακού. Στην ομάδα που ο Ολυμπιακός επί εποχής Μαρινάκη επένδυε, επενδύει και θα συνεχίσει να επενδύει πολλά. Όχι για να βλέπει απλά τίτλους αλλά κυρίως για να μπορεί να «παράγει» παίκτες για την πρώτη του ομάδα. Για να έρθει ο επόμενος Ρέτσος, Νικολάου, Τσιμίκας, Φορτούνης, Μανθάτης.

Για να γίνει το όραμα του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και των οπαδών του Ολυμπιακού πραγματικότητα. Να μπορεί ο Ολυμπιακός να βγάζει από τις Ακαδημίες του έτοιμους παίκτες.
Που θα δοξάσουν την φανέλα του, θα παίξουν για την πρωτιά όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό, θα έχουν την σωστή συμπεριφορά και νοοτροπία από μικροί. Αυτό δεν γίνεται μαγικά. Γίνεται με δουλειά, σκληρή δουλειά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν βρέθηκε σε… νηπιαγωγείο το απόγευμα της Τρίτης. Δεν πήγε στα… προτζούνιορ του Ολυμπιακού όπως μας παρουσίασαν με τον γνωστό… αληθινό τους τρόπο τα ΜΜΕ της… εξυγίανσης και του ΠΑΟΚ.

Το θέμα βεβαίως δεν είναι τι λένε και τι γράφουν οι «απέναντι». Αυτοί και την νύχτα μέρα θα την κάνουν για να πλήξουν τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Το θέμα είναι η ουσία. Γιατί ο Μαρινάκης βρέθηκε στο Ρέντη και μίλησε σε αυστηρό τόνο στους παίκτες της Κ19; Γιατί τους ξεκαθάρισε πως αν συνεχίσουν στον στραβό δρόμο που έχουν πάρει τον Γενάρη δεν θα είναι στο Ρέντη;

Γιατί πρωτίστως μιλάμε για την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού. Για ποδοσφαιριστές 18, 19 χρονών. Στο εξωτερικό είναι έτοιμοι ποδοσφαιριστές σε αυτές τις ηλικίες. Μην αρχίζουμε τα παραδείγματα. Μόνο στην Ελλάδα κάποιοι θέλουν να τους παρουσιάζουν ως… παιδάκια. Όταν τους συμφέρει.

Μιλάμε για την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού που έχει ως βασικό στόχο να βγάλει έτοιμους παίκτες για την πρώτη ομάδα. Και βεβαίως να έχει σοβαρή εικόνα ομάδας όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό. Δεν πήγε ο Μαρινάκης να τους κράξει γιατί δεν πήραν το πρωτάθλημα. Πήγε και τους έθεσε προ των ευθυνών τους γιατί έχουν καβαλήσει το καλάμι και γιατί δεν σέβονται την φανέλα που φορούν!

Και αυτό δεν έχει ηλικίες. Ειδικά όταν μιλάμε για τον σύλλογο που δαπανεί 3 εκατ. Ευρώ για τις Ακαδημίες του κάθε χρόνο! Για τον σύλλογο που η Κ19 έκανε προετοιμασία στην Αγγλία, η πρώτη ελληνική ομάδα που έστειλε την δεύτερη ομάδα της στο εξωτερικό για προετοιμασία. Τα έχουν όλα τα παιδιά αυτά λοιπόν. Τα έχουν όλα οι ποδοσφαιριστές αυτοί.

Και είναι υποχρέωση τους να δουλεύουν, να προσπαθούν, να μοχθούν και για να γίνουν καλύτεροι (ο βασικός στόχος) και για να πετυχαίνουν επιτυχίες με τον σύλλογο.

Το σοκαριστικό λοιπόν είναι πως ένας άνθρωπος με τις ασχολίες που έχει καθημερινά ο Βαγγέλης Μαρινάκης όχι απλά ασχολείται με την Ακαδημία και την Κ19 αλλά «καίγεται» για να δει αποτελέσματα και βελτίωση άμεσα. Ο Μαρινάκης που δεν είπε «πείτε τους να αλλάξουν γιατί θα έχουν πρόβλημα» αλλά πήγε ο ίδιος εκεί και έδειξε πρωτίστως πόσο πολύ ενδιαφέρεται, πόσο πολύ τον ενδιαφέρει να πετύχει και αυτή η ομάδα τον στόχο της. Πόσο πολύ τον νοιάζει και η Ακαδημία και η Κ19. Πως την υπολογίζει όπως την πρώτη ομάδα. Πως είναι δίπλα σε όλους όσους φορούν την ερυθρόλευκη ριγωτή.

Όπως ο Μαρινάκης είναι πάντα δίπλα σε όλους στον Ολυμπιακό στα καλά, όταν τον χρειάζονται να δώσει τις καλύτερες συνθήκες έτσι και στα άσχημα, είναι εκεί.. Μιλάμε για 18χρονους και 19χρονους που έχουν μπει σε ρότα για να κάνουν καριέρα.

Και ο Μαρινάκης με την παρουσία του στο Ρέντη πρώτα από όλα τους έδειξε πόσο πολύ ασχολείται με αυτούς, με την «καψούρα» του που είναι η νέα γενιά του Ολυμπιακού και δεύτερον πως δεν πρόκειται να ανεχθεί από κανένα να παίζει με τον Ολυμπιακό.

Το… σοκ λοιπόν είναι πως ο Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τους ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας το ίδιο με αυτούς της πρώτης ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ