Ολυμπιακός : Ο «κορμός» για το νέο στοίχημα!

Ολυμπιακός : Ο «κορμός» για το νέο στοίχημα!

Όλο και περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού αποκτούν σύμβαση «αορίστου χρόνου»!

Φτιάχνει νέο «κορμό» ο Ολυμπιακός. Και βάζει καινούρια «κομμάτια» σε περίοπτη θέση της βιτρίνας του, όπως μας την παρουσίασε σε αυτό το πρώτο μισό της διαδρομής.

Κάτω από την εστία μπήκε με συνοπτικές διαδικασίες ο Σίλβιο Προτό, καθώς ήταν έξω από την ποδοσφαιρική λογική να βρίσκεται δεύτερος του Καπίνου και το διόρθωσε αυτό από μόνη της η μπάλα. Απομένει να απαντηθεί η απορία αν ο Χουτεσιώτης κέρδισε την εμπιστοσύνη με την εμφάνισή του στο ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά για να μείνει δεύτερος έως ότου επιστρέψει το καλοκαίρι ο Γιαννιώτης.

Στην άμυνά του, αυτή που έχει φέρει έσοδα όσο ένας όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ (αν προθέσουμε τα 15 εκατομμύρια ευρώ του Μανωλά και τα 22 του Ρέτσου) υπάρχουν τρία νέα πρόσωπα με σημαντική προοπτική.

Ο Μπιορν Έγκελς, που έτσι κι αλλιώς αποτέλεσε μεταγραφή- επένδυση, καθώς δόθηκαν αρκετά χρήματα για να έρθει από την Μπριζ και οι Σισέ-Κούτρης, που μέχρι τώρα αποδεικνύονται «λαχεία», από αυτά που μπορείς να ποντάρεις, στην πορεία, ακόμη και σε τζακ ποτ. Την τετράδα στο κέντρο της οπισθοφυλακής προβλέπεται να συμπληρώσουν ο Μποτία και ο Νικολάου, με τον Ισπανό δύσκολα να συνεχίζει στο λιμάνι τη νέα περίοδο και τους Λαϊφη-Ρισβάνη να περιμένουν τη δική τους τη σειρά, μιας και έχουν… προτεραιότητα από τους Μαυροπάνο (του ΠΑΣ Γιάννινα) και Πασαλίδη (του Αστέρα Τρίπολης) που βρίσκονται στην ατζέντα των κόκκινων.

Στο χώρο του κέντρου είναι γεγονός ότι επί Χάσι μαζεύτηκαν πολλοί παίκτες αλλά δύσκολα θα παραμείνουν όλοι τους. Ο Ζντιέλαρ είναι ήδη στη λίστα με τους υπό παραχώρηση, ενώ ο Οτζίτζα Οφόε δέχεται προτάσεις από Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τον κρατήσουν κι όποιος επιθυμεί να κάνει δικό του τον Βέλγο θα πρέπει να ανεβάσει κατά πολύ την προσφορά του. Ο Ρομαό μοιάζει να είναι ο πιο σίγουρος για το μέλλον κι ας τα έχει τα χρονάκια του και ο Ταχτσίδης προσπαθεί σε αυτήν τη φάση να πετύχει την καθιέρωσή του. Οι Ζιλέ και Μάρτινς ίσως να τη βγάλουν μέχρι το καλοκαίρι ενώ στα άκρα μόνον ο Μάρκο Μάριν θεωρείται «αμετακίνητος», καθώς οι Σεμπά και Πάρντο κινούνται σε ρηχά νερά και αν δεν αλλάξουν συμπεριφορά τότε δεν θα υπάρξει για αυτούς… σωσίβιο.

Ο Φορτούνης ξεκίνησε μέτρια αλλά ανέβασε την απόδοσή του και μπροστά οι Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς έχουν γυρίσει το διακόπτη και βρίσκουν πλέον δίχτυα, άρα αυτό που κυρίως απομένει για τους ερυθρόλευκους στην εμβόλιμη περίοδο του Γενάρη είναι η ενίσχυση στις πτέρυγες, με την προοπτική να βρούνε παίκτες που θα συνεχίσουν μαζί τους και μετά το καλοκαίρι.

Αυτό θα είναι άλλωστε και το (νέο) στοίχημα για τον Ολυμπιακό, πέρα από την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου τίτλου, να παρουσιαστεί με υψηλό βαθμό ομοιογένειας στην επόμενη εξεταστική περίοδο της Ευρώπης, καθώς, αν συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε αναμένεται να βρει μπροστά του πολύ πιο υψηλά εμπόδια από την Παρτιζάν και την Ριέκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ