Δεν αλλάζει τίποτα, αλλάζουν όμως πολλά!

Δεν αλλάζει τίποτα, αλλάζουν όμως πολλά!

Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού δεν θα πειράξουν τον σκελετό της ενδεκάδας, αλλά θα στοχεύσουν (και) στη νοοτροπία των αποδυτηρίων!

Πόσο διαφορετικό μπορεί να μας παρουσιάσει τον Ολυμπιακό ο Λεμονής από τον επόμενο μήνα, όταν βέβαια θα ολοκληρωθούν και οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας;
Μέχρι τώρα γνωρίζουμε το πρώτο μισό της ιστορίας, που έχει να κάνει με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, αλλά αυτό δεν διαφοροποιεί και πολλά.

Ο Καπίνο έτσι κι αλλιώς είχε χάσει τη θέση του από τον Προτό, αφού τον είχαμε δει (για τελευταία φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα) στο ματς κυπέλλου με τον Κισσαμικό, ενώ ο Καρσελά έμπαινε κι έβγαινε χωρίς νόημα στην ενδεκάδα. Ο Ζντιέλαρ ήταν πίσω (μα, πολύ πίσω) από τον Ρομαό και για τον Μίλιτς αυτό που έχουμε να θυμηθούμε είναι την αποβολή του στο ματς με την Λαμία, στο Περιστέρι.

Ούτε ο Εμενίκε και ο Βούκοβιτς, όπως και ο Μπεν θα λείψουν σε κανέναν, αφού δεν έγιναν ποτέ «βασικοί και αναντικατάστατοι», συνεπώς οι σημαντικές προσθήκες προβλέπεται να γίνουν στις άκρες. Μπροστά και ενδεχομένως και… πίσω. Για αυτό το τελευταίο κρατείστε τον αστερίσκο, σύμφωνα με τον οποίο η «εκκαθάριση» στο Ρέντη ίσως και να μην έχει ολοκληρωθεί με την προηγούμενη παρτίδα!

Οι θέσεις των εξτρέμ ήταν και παραμένουν το «ανοιχτό πεδίο» για τον Ολυμπιακό, καθώς αν εξαιρέσουμε τον Μάρκο Μάριν, δεν έχει πάρει ιδιαίτερη βοήθεια από τους Σεμπά και Πάρντο, για τους οποίους αν προκύψει πρόταση που θα αφορά την παραχώρησή τους, τότε μάλλον δεν θα γίνει δεύτερη σκέψη από κανέναν στο Ρέντη.

Συνεπώς, ο Λεμονής ψάχνει να βρει τους παίκτες που θα του δώσουν μεγαλύτερο πλάτος στο γήπεδο για να μπορέσει να παίξει μπάλα η ομάδα του και να αποκτήσει την ευχέρεια να διασπά με μεγαλύτερη ευκολία τις κλειστές άμυνες που βρίσκει και θα βρίσκει συνεχώς απέναντί του ο Ολυμπιακός.

Κατά τα άλλα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που θα έρθουν-και που μπορεί να είναι αρκετοί- θα συμβάλουν στο να αυξηθεί ο ανταγωνισμός-συμπεριλαμβανομένου και του Χατζισαφί, καθώς ο πρώτος ρόλος προβλέπεται να παραμείνει στον Κούτρη. Δεν θα αλλάξουν κατά πολύ οι πρωταγωνιστές της παράστασης, αφού το έργο έχει εξελιχθεί καλά για τον Ολυμπιακό από το ματς της Λεωφόρου και μετά, όταν πέτυχε το 6/6 και προσπέρασε την ΑΕΚ, μένοντας μόνος του στην κορυφή, πλην όμως θα υπάρχουν περισσότερα όπλα στη διάθεση του προπονητή και κυρίως θα αλλάξει η νοοτροπία στα αποδυτήρια.

Ο καθένας από τους «επιζήσαντες» θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει κανένα «ρεζερβέ» και από κανέναν στην ενδεκάδα και ότι ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει ούτε το οικονομικό κόστος, ούτε και έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να αναγνωρίσει ακόμη και τα λάθη του.

Στα χρόνια της ερυθρόλευκης κυριαρχίας (και είναι και πολλά…) οι αποφάσεις λαμβάνονταν και λαμβάνονται όταν οι στόχοι είναι μπροστά και επί αυτού δεν έχει προκύψει η παραμικρή εξαίρεση. Ποιος δεν καταλαβαίνει;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ