Ολυμπιακός : Και σαν τον Κάμπελ, μια χαρά θα είναι

Ολυμπιακός : Και σαν τον Κάμπελ, μια χαρά θα είναι

Όταν πας να πάρεις τον 22χρονο Ιγκόρ Σίλβα από τον Αστέρα το κάνεις γιατί έχεις αποφασίσει να αποχαιρετήσεις τον Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Όταν πας να πάρεις τον 22χρονο Ιγκόρ Σίλβα από τον Αστέρα το κάνεις γιατί έχεις αποφασίσει να αποχαιρετήσεις τον Ντιόγκο Φιγκέιρας. Δεν είμαι σίγουρος ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος μπορεί εδώ και τώρα να λύσει προβλήματα στον Ολυμπιακό που μάχεται για να ξαναπάρει το πρωτάθλημα. Είμαι βέβαιος όμως ότι ενδεχόμενη παραμονή του Φιγκέιρας δεν είχε τίποτα να προσφέρει στην ομάδα. Ένας παίκτης δυσαρεστημένος που δεν παίζει πια βασικός και είναι έτοιμος για καυγά σε κάθε τζαρτζάρισμα καλό είναι να αποχαιρετάει. Αδιαφορώ για το αν δημιουργούσε ή όχι προβλήματα στα αποδυτήρια.

Κρίνω από την εικόνα που παρουσίαζε μέσα στο γήπεδο. Στον βαθμό που θα υπάρξουν μάλιστα ομάδες από το εξωτερικό (Πορτογαλία) για να τον αποκτήσουν ακόμα καλύτερα για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό. Καλύτερα ένας νεαρός και εξελίξιμος παρά ένας σιτεμένος και ξενερωμένος. Δεν μπορώ να σας διαβεβαιώσω πάντως αν ο Ιγκόρ Σίλβα είναι καλύτερος από τον Κιβρακίδη του Ατρόμητου. Ο επίσης νεαρός που παίζει στο Περιστέρι κάνει φέτος μια πολύ καλή χρονιά αλλά υποθέτω πως εκεί είναι πιθανό να έχει ήδη δώσει καπάρο ο ΠΑΟΚ

Στη φάση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίκτες με κίνητρο και διάθεση να εξελιχτούν. Ο Χατζισαφί έχει το κίνητρο για να πάει στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο νεαρός Ιγκόρ να εξελιχτεί. Τα ίδια ισχύουν για Πασσαλίδη και Μαυροπάνο που είναι πιθανό κάποια στιγμή να πιάσουν λιμάνι. Ένα μαχητικό και με ξεκάθαρους ρόλους ρόστερ, το έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός. Αποδυτήρια χωρίς εσωστρέφεια και μουρμούρα επίσης. Ωστόσο εκείνο που χρειάζεται κυρίως είναι έναν παίκτη που να του ξεκλειδώνει τα παιχνίδια με ατομικές ενέργειες. Με γκολ και ασίστ. Κάποιοι λένε ότι έχει να δει τέτοιο παίκτη στο ρόστερ του από τον καιρό του Μιραλάς. Είναι κι έτσι αλλά είναι και αλλιώς. Μιραλάς που να τον πουλάς χρυσό στην Έβερτον δεν είναι δυνατό να βρίσκεις κάθε χρονιά. Σαν τον Κάμπελ είναι πιο εύκολο.

Ξεκαθαρίζω ότι ο Κάμπελ δεν είναι Μιραλάς. Θυμίζω όμως ότι και το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να είναι συναρπαστικό όπως μας λένε αλλά την ποιότητα που είχε πριν από πέντε χρόνια τώρα δεν την έχει ούτε κατά προσέγγιση. Ο Κάμπελ του τότε θα ήταν ο Μιραλάς του σήμερα. Για να γίνει πιο εύκολο κατανοητό ας κάνουμε τις συγκρίσεις: Η ΑΕΚ που πάει φουλ για πρωτάθλημα και επείγεται για εξτρέμ «κώλωσε» και δεν δίνει κοντά εφτακόσια χιλιάρικα για να πάρει δανεικό τον Ερνάνι που δεν ξανακόλλησε στην Πόρτο όπως δεν κόλλησε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Η Ένωση ψάχνεται να πάρει τώρα εξτρέμ από την Κοπεγχάγη που η ομάδα του δεν τον χρειάζεται και τον έχει ειδοποιήσει ότι δεν του ανανεώνει το συμβόλαιο. Ένας εξτρέμ σαν τον Κάμπελ λοιπόν σε αυτό το πρωτάθλημα θα ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ